2777
2789
عنوان

ام‌شاءالله بابام بمیره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 84 پست
عزیزم درکت میکنم منم همین درد رو داشتم ببین امام زمان رو خیلی صدا بزن و ب مادرش زهرا قسمش بده حاجتتو ...

چم مرسی دورت بگردم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت عزیزم ایشالا تاپیک بزنی بگی مشکلت حل شده خوشحال شم 

ان‌شاءالله الهی آمــــــــــــــین😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

میتونه درس بخونه و زودتر بره دانشگاه خوب و کار کنه و مستقل شه با مامانش برن یه جا دیگه زندگی کنن(ازد ...

درسته ولی اولا زمان بره مادرش وضعیتش درست نیست  دوما کار نیست اخه کدوم کار بعدشم ازدواج کنه واقعااا با آدم خوب سالم ترمیمونه تاکار و...الان نود درصد جاها تواون سن باید خیلییی زرنگ باشی واگرنه ازت استفاده میکنن

درسته ولی اولا زمان بره مادرش وضعیتش درست نیست  دوما کار نیست اخه کدوم کار بعدشم ازدواج کنه واق ...

آدم خوب کمه

باید برای خوشبخت شدن خودش تلاش کنه

تا منت هیچ مردی رو نکشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
هیچکسو نداریم جز خدا هیچـــــــــکس😭

دخترعزیزم خیلی ذهنم رو درگیر کردی 

برو پیش خانواده مادریت بگو وضعیت مااینجوری شده ومن نقشی به دنیا اومدن نداشتم! 

بگو مامان حالش چطوریه بالاخره یکی دلسوز پیدا میشه 

اره امــا انقدر این مشکلش زیاده ک خود دکتراهم ب مامانم گفتن جدا شو و بچت ببر😭😭😭با ایچیاخوب نمسشه

دخترم کسی که بیماری اعصاب رو داره خوب نمیشه اما بسته به حال روحیش که دائم عوض میشه،دکترم داروهاش رو عوض میکنه. 

باید دائم دکتر بره وداروهاش روحتما بخوره. 

اگرم خونه بنام مادرته،خونه رو اجاره بدیدن و...

دخترعزیزم خیلی ذهنم رو درگیر کردی  برو پیش خانواده مادریت بگو وضعیت مااینجوری شده ومن نقشی به ...

مثل این میمونه ک برم به قوم شمر بگم تشنمه

دخترم کسی که بیماری اعصاب رو داره خوب نمیشه اما بسته به حال روحیش که دائم عوض میشه،دکترم داروهاش رو ...

هیچی ب نام خودمون نیس