2777
2789
عنوان

ام‌شاءالله بابام بمیره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 84 پست
زنگ بزنید بیان ببرنش بگید امنیت جانی نداریم شاید نیاز باشه بستری شه

پول نداریم حداقل ۳۰ تا۵۰تومن باید باشه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بستری بشه پدرت

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الهی که بحق لطف و عنایت خدا اول پدرتون سلامت روانشونو بدست بیارن 

بعد خدا سلامتی به مادرتون بدن و از بند این همه چالش و غم رها بشین و آرامش بنشینه ب زندگیتون

الهی آمین یا رب العالمین 🤲🙏

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
زنگ بزن بیان ببرنش

زنگ بزنین اورژانس اجتماعی تا بیاین یه کاری بکنن تا مادرت خدایی نکرده طوریش نشده

۱۹ مامانم میگن اخراشه😭😭جلوچشام داره پرپرمیشه😭😭اگر بره منم خودم تمام میکنم داریپ زجر میکشیم😭

من جای تو بودم بایه ادم خوب باشرایط خوب ازدواج میکردم مامانمو هرچه زودتر میبردم پیشمون باباتم همونحا تنهایی بمونه خودشو بزنه قشنگ دیگه دستش بهتون نرسه شیمی درمانی هم شروع مبکردین مادرت باید مداوا بشه

عزیز دل با بهزیستی حتما صحبت کن بخش اعصاب روان بدون هیچ هزینه ای بستری میشه ولی تا کارای اداری انجام بدی یک الی  دوهفته طول میکشه 

بهزیستی تو طول یک هفته دوهفته هیچ هزینه برای تشکیل پرونده نمیگیرن 

بیمارای اعصاب روان دست خودشون نیست یه بار دست بکاری میزنن که غیر قابل جبرانه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

براتون والهعصر میخونم ک حدا ب دادت برسه 

زیاد  والعصر بخون 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷