2777
2789
عنوان

آیا این خیانته؟

317 بازدید | 43 پست

سلام خانمای گل

بنظر شما ارتباط یه خانم متاهل با یه آقا اونم بیشتر از زمان هایی که با همسرش هست و وابستگی عاطفی به اون آقا  خیانته؟

اگه بیشتر زمانو درگیر اون آقا باشه و به همسر خودش بی توجه باشه چی؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ب نظرم قطعا یا همسرش یاهاش سرده یا ی کمبودی واسش گداشته وگرنه الکی این اتفاق نمیوفته

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم. هر حس عاطفی/جنسی نسبت ب غیر همسر خیانته.. سعی کن خودتو نجات بدیو ارتباطتو با اوشون قط کنی یا از همسرت طلاق بگیری،،  اینطوری ک نمیشه زندگی کرد. 

برام صلوات بفرستید برای مشکلات و خواسته هام یه دنیا ممنون💚🙂
پس مرد هم خیانت میکنه مقصر زن هاشون هستن؟😐

من دقیق طبق اون چیزی ک توضیح دادن گفتم نه کلی و راجع به همه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
ب نظرم قطعا یا همسرش یاهاش سرده یا ی کمبودی واسش گداشته وگرنه الکی این اتفاق نمیوفته

یعنی حق با اون خانومه

شوهرش آدم خوبیه اهل خیانت نیست موقعیت اجتماعی خوبی داره و بشدت مهربون و اهل خانوادس

ولی این خانم از اول علاقه ای نداشت با ازدواج باهاش و به اصرار خانواده بوده ازدواجش

در واقع همسرش عشقش یکطرفه بود...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
نظرتونو نمیگین؟

نظر شخصی من اینه تو رابطمم همینو همسشه لحاظ کزدم 

هر رفتار و حرف و صجبت و ازتباط و ... ک اگ همسرتون بود یا میدید یا میفهمید ناراحت میشد ، عین خیانته .

می‌دونستی اگر تو فکرت هم ب دیگری فکر کنی خیانت‌ه

حالا دیگه خودت بسنج

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍