2777
2789
عنوان

آیا این خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 43 پست
عزیزم من منظورم به استارت  بود اگه هم قضاوتی باشه ایشون خودش جواب میده نمیفهمم چرا به گار ...

شما داری با حرفهاتون علنا میگین هرکی شوهرش براش کم گذاشته میتونه خیانت کنه

یا اینکه هرکسی خیانت میکنه حتما همسرش براش کم گذاشته

و اینکه اینجا تبادل نظره و همه میتونن همو ریپلای کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خداروشکر ک برا شما نیست.   واقعا حال بهم زنه این روابط طرف ازدواج کرده بازم رل بازیاشو تموم ...

نه خب من هیچ نظری نسبت به این قضیه ندارم

اون آدم متوجه نیست خیانته یا هرچی

من به روش آوردم که این کارش خیانته 

نمیدونم چرا به دل گرفت ازم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
 این سوال راجع به خودتونه ؟ میشه واضح تر بگید ؟ اگر همه چیز آشکارا و شوهر خانم ایرادی نمیگیره ی ...

نه مربوط به خودم نیست

مربوط به یکی از اقوامه

همسر اون خانم گفتن حاضر به جدایی نیستن چون عمیقا  این خانم علاقمندن گفتن حتی اگه بشن آدم نخودی تو رابطه و نفرسوم بازم حاضر نیستن این زندگیو ترک کنن

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
نه خب من هیچ نظری نسبت به این قضیه ندارم اون آدم متوجه نیست خیانته یا هرچی من به روش آوردم که این ...

چی بگم والا..  امیدوارم اینجور ادما ب پستم نخورن چون خیلی ناراحت میشم.  دیدم اشک هایی ک بقیه بخاطر خیانت ریختن و کارماشو فقط باید خدا رحم کنه. 

برام صلوات بفرستید برای مشکلات و خواسته هام یه دنیا ممنون💚🙂
چی بگم والا..  امیدوارم اینجور ادما ب پستم نخورن چون خیلی ناراحت میشم.  دیدم اشک هایی ک بق ...

تمام عذابش واسه همسرشون هست که عاشقانه ایشونو میپرسته و بازم با این وجود  حاضر به جدایی نیست

کاش آدما  با بی لیاقتی اطرافیانشون امتحان نشن

نه مربوط به خودم نیست مربوط به یکی از اقوامه همسر اون خانم گفتن حاضر به جدایی نیستن چون عمیقا  ...

ادم چیزای جدید میشنوه . این از علاقه نیست این عین حماقته از نظر من .طرف سرشو کرده زیر برف فکر میکنه مردم نمیفهمن یا شاید خود آقا درکنار آزادی که داره به خانمش میده خودش سرش جای دیگه بنده.  یا خیلی چیزای دیگه  

ادم چیزای جدید میشنوه . این از علاقه نیست این عین حماقته از نظر من .طرف سرشو کرده زیر برف فکر میکنه ...

نه تقریبا از اطرافیان همه در جریانن اون خانم دلش نمیخواد به زندگی با این آقا ادامه بده 

همسرشون تا جایی گه من شناخت دارم بسیار آدم درست و اهل چارچوبی هستن و بسیار به اصول خانواده پایبند

تمام عذابش واسه همسرشون هست که عاشقانه ایشونو میپرسته و بازم با این وجود  حاضر به جدایی نیست ک ...

خدا از دهنت بشنونه.  آمیننننن صد هزار بار آمین 💚🌱

برام صلوات بفرستید برای مشکلات و خواسته هام یه دنیا ممنون💚🙂
نه تقریبا از اطرافیان همه در جریانن اون خانم دلش نمیخواد به زندگی با این آقا ادامه بده  همسرشو ...

اگر اینطوریه ببخشید اینو میگم ولی آقا یه احمق به تمام معناست . کسی رو نمیشه بزور توی رابطه نگه داشت وقتی خانم دلش نمیخواد زندگی کنه اصرار آقا رو نمیفهمم

بنظر من این تعریف درست ترین تعریفه اما شوهرش‌از این موضوع خبر داره  ولی بخاطر علاقه ای که بهش ...

خداااا امان ازین زنها که اس هرچی زن رو ب گند کشوندن 

شان والای یک زن کجا .... نجاست و کثافت درون اونا کجا😖

2790
2778
2791
2779
2792