2777
2789
عنوان

خیلی دلم از شوهرم پره خیلی زیاد

5139 بازدید | 202 پست

امشب رو مبل دراز کشیده بودم دیدم مامانش تو آشپزخونست داره صورتش بوس میکنه بعد این مادرش ۷۶ سالشه بچه هاش انداختنش بیرون شوهرم با اصرار آوردش اینجا من ازش خوشم نمیاد دعوا  حسابی باهاشون کردم دادو بیداد کردم هر از دهنم در اومد به بچه های بی غیرتش گفتم بعدم وسایلام جمع کردم صبح برم از اینجا گفتم حق طلاق بده بعم مهریمو میبخشم گفت باشه حامله ام هستم بشدت از دل و قلوه دادناشون تو خونه متنفرم خیلی رو مغزمه برای مامانش لقمه میگیره بوسش میکنه من دیگه طاقت این کاراشون ندارم 

چقد خزه 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشه . تو میتونی فقط از خونه ات موندنش ناراحت باشی شاید حق داری

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خز یا خر؟

خز 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

واقعا برات متاسفم تو باید به همسرت افتخار کنی که به مادرش محبت میکنه خوبه خودت حامله ای خودتو بزار جای اون مادر ، چقدر دلم براش سوخت

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
2790
2778
2791
2779
2792