2777
2789
عنوان

خیلی دلم از شوهرم پره خیلی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5139 بازدید | 202 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشه ای خدااااا🥺 خودتم داری مادر میشی آخه من هروقت محبت شوهرمو به مادرش میبینم انقد ذوق میکنم ب ...

آره اگر خونه جدا داشت یک چیزی نه الان که دائم تو خونه ست

اول اینکه همسرتون در درجه اول پسر اون خانوم هستن و یه عمر زحمت تربیت و بزرگ کردنشو کشیدن ، پس وظیفه ایشونه که از مادر مراقبت کنه 

من درجریان بقیه فرزندانشون نیستم ، دیدگاهم همسرتونه 

ولی اینکه جوری رفتار کنن که شما اذیت یا ناراحت بشید اصلا درست نیست 

شمام خودتو بزارین جای همسرتون ، چیکار میکردین ؟!

دنیز   تموم دنیای منه😇

با زبون خوش میتونستی کاری کنه نیاد باهاتون زندگی کنه

اینجوری فقط لجِ شوهرتو دراوردی

الانم چیکارش کنه مادرشه،پرتش کنه بیرون؟

چون همه پرتش کردن میخاین بره کارتون خاب بشه؟

یکیشون خوب بوده اونم شوهرِ توعه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

آره اگر خونه جدا داشت یک چیزی نه الان که دائم تو خونه ست

حتی اگه دائم باشه فکر کن اونم مثل مادر خودته

چه فرقی داره

بنده خدا کجارو داره 

مادرشوهرم بخواد بیاد خونه من رو چشام جا داره

مادره دگ

اول اینکه همسرتون در درجه اول پسر اون خانوم هستن و یه عمر زحمت تربیت و بزرگ کردنشو کشیدن ، پس وظیفه ...

من صد سال جلو همسرم توجه بیش از حد به مادرم نمیکنم اونم تازه هفته ای یکبار مامانم میبینه نه اینکه الان چند ساله بکوب تو این خونست

من صد سال جلو همسرم توجه بیش از حد به مادرم نمیکنم اونم تازه هفته ای یکبار مامانم میبینه نه اینکه ال ...

نمیشه چند ماه یبار کنید با بقیه بچه ها 

نمیشه آخه همش خونه شما سخته 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اسی سخته بخصوص اینک باردارم هستی حتما شوهرت بهت محبت نمیکنه به مادرش محبت میکنه و ناراحت شدی 

سر هر موضوعی با من بحث میکنه ولی مادرشو میبوسه براش غذا میاره بنظرم با این کارا منو سرد میکنه وگرنه بهشت نمیره

حق داری که سختته مادرشوهرت اومده تو حریم شخصیت، حق داری که حرصت دربیاد شوهرت درکت نکنه و جلوت ماچ و بوسه راه بندازن، حق داری که ناراحت باشی تو این شرایط بارداری که آدم حساس میشه، 

ولیییییییییی داری زیاده روی میکنی، یه کم آروم تر. اونقدم‌که تو شلوغش کردی قضیه بغرنج نیست

من کاری نه به کاری که بچهاش کردن دارم ..نه به اینکه اون پیر زن آدم خوبی هست یا نه...فقط بهم ثابت شده مردی که مادرشو دوست داشته باشه و عاشقش باشه می‌تونه همونقد هم زنشو دوس داشته باشه اگه اونم براش مادری کنه...نکته بعدی اینکه که اگه تو جای اون بودی مادرتو ول میکردی به امان خدا و بهش محبت نمیکردی؟....نمیخوام قضاوت کنم ولی یکم بیشتر فکر کن ...حداقل چند ثانیه خودتو بزار جای شوهرت و چند ثانیه بزار جای اون زن و فکر کن که اگه خودت پیر بشی چه اتفاقی میوفته و میتونی این شرایط رو تحمل کنی و از بچت که براش زحمت کشیدی چه توقعی داری

تازه شمام باردار هستین ، درست نیست درمورد طلاق صحبت کنید ، حیف نیست بخاطر یه مسئله کوچیک زندگی خودتون و آینده بچه تونو خراب کنید ؟ 

محبت فرزند به مادر و بالعکس خیلی قشنگه اتفاقا 

تصور کن سالهای بعد بچه خودت اونجوری بهت محبت کنه ، البته تو بهترین شرایط😍

دنیز   تموم دنیای منه😇