امشب رو مبل دراز کشیده بودم دیدم مامانش تو آشپزخونست داره صورتش بوس میکنه بعد این مادرش ۷۶ سالشه بچه هاش انداختنش بیرون شوهرم با اصرار آوردش اینجا من ازش خوشم نمیاد دعوا حسابی باهاشون کردم دادو بیداد کردم هر از دهنم در اومد به بچه های بی غیرتش گفتم بعدم وسایلام جمع کردم صبح برم از اینجا گفتم حق طلاق بده بعم مهریمو میبخشم گفت باشه حامله ام هستم بشدت از دل و قلوه دادناشون تو خونه متنفرم خیلی رو مغزمه برای مامانش لقمه میگیره بوسش میکنه من دیگه طاقت این کاراشون ندارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من صد سال جلو همسرم توجه بیش از حد به مادرم نمیکنم اونم تازه هفته ای یکبار مامانم میبینه نه اینکه ال ...
نمیشه چند ماه یبار کنید با بقیه بچه ها
نمیشه آخه همش خونه شما سخته
فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
حق داری که سختته مادرشوهرت اومده تو حریم شخصیت، حق داری که حرصت دربیاد شوهرت درکت نکنه و جلوت ماچ و بوسه راه بندازن، حق داری که ناراحت باشی تو این شرایط بارداری که آدم حساس میشه،
ولیییییییییی داری زیاده روی میکنی، یه کم آروم تر. اونقدمکه تو شلوغش کردی قضیه بغرنج نیست
من کاری نه به کاری که بچهاش کردن دارم ..نه به اینکه اون پیر زن آدم خوبی هست یا نه...فقط بهم ثابت شده مردی که مادرشو دوست داشته باشه و عاشقش باشه میتونه همونقد هم زنشو دوس داشته باشه اگه اونم براش مادری کنه...نکته بعدی اینکه که اگه تو جای اون بودی مادرتو ول میکردی به امان خدا و بهش محبت نمیکردی؟....نمیخوام قضاوت کنم ولی یکم بیشتر فکر کن ...حداقل چند ثانیه خودتو بزار جای شوهرت و چند ثانیه بزار جای اون زن و فکر کن که اگه خودت پیر بشی چه اتفاقی میوفته و میتونی این شرایط رو تحمل کنی و از بچت که براش زحمت کشیدی چه توقعی داری