2777
2789
عنوان

خیلی دلم از شوهرم پره خیلی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5139 بازدید | 202 پست

میدونم برات سخته مخصوصا الان که حساسم شدی.. باردارم هستی..اما خوب به این فکرکن اون مادر هیچ جارو نداره دعای خیرش درحقتون یه جایی معجزه میکنه بخاطر خدا صبوری کن..شاید شوهرتم داره لجتو درمیاره

مادر بدیه اذیتت میکنه؟

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
حق داری که سختته مادرشوهرت اومده تو حریم شخصیت، حق داری که حرصت دربیاد شوهرت درکت نکنه و جلوت ماچ و ...

کار همیشه خونه ماست بمن میگه برای مامان بشقاب بیار و... منم نمیخام دم بزنم از خودم ولی تو خانواده مرفهی بودم برام خیلی زور داره بچه هاش همه دنبال عشق و حالن مادرشون انداختن سر ما بعد جاری هام خیلی سطح پایینن ولی رو سر شوهراشونن من از اولم شانس نداشتم خیلی سخته شوهرت بخاطر مادرش بگه جوری میزنمت که بچتم بیفته بهم میگه پفیوز لاشی ...جلو مادرش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار همیشه خونه ماست بمن میگه برای مامان بشقاب بیار و... منم نمیخام دم بزنم از خودم ولی تو خانواده مر ...

مرد جماعت کلا جلو مادرش سختتتت جوگیر میشه، میخان به مادرشون بگن ما زن ذلیل نیستیم واسه همین باید همیشه سعی کنی نزاری دعوا جلوی مادرش بشه یا بحثی پیش بیاد. تمام مردا همینن 

مرد جماعت کلا جلو مادرش سختتتت جوگیر میشه، میخان به مادرشون بگن ما زن ذلیل نیستیم واسه همین باید همی ...

اسنایی که بمن میگن خوب مادرشه و... درسته منم میفهمم ولی اگر هفته ای یکبار میدید مادرشو باز یک چیزی ولی این دائم تو این خونست

کار همیشه خونه ماست بمن میگه برای مامان بشقاب بیار و... منم نمیخام دم بزنم از خودم ولی تو خانواده مر ...

من خودم اون اوایل یه رفتارایی از شوهرم میدیدم جلو مادرش هنگ میکردم میگفتم این همون بود که تو خونه داشت قربون صدقه م میرفت چرا یهو اینجوری شد!!! بعدا هم خودم عاقلتر شدم هم به اون فهموندم این رفتارا رو تحمل نمیکنم ترسوندمش 

من خودم اون اوایل یه رفتارایی از شوهرم میدیدم جلو مادرش هنگ میکردم میگفتم این همون بود که تو خونه دا ...

مآل من نمیشه چون تو یک خونه ست فقط کاری که میتونم بکنم این که شوهرم میاد برم تو اتاق بشینم گپ زدن اینارو نبینم

اسنایی که بمن میگن خوب مادرشه و... درسته منم میفهمم ولی اگر هفته ای یکبار میدید مادرشو باز یک چیزی و ...

تجربه ثابت کرده جنگ و دعوا این مشکلات رو جل نمیکنه، تو هر چی حساسیت نشون بدی و دعوا کنی اون بدتر میکنه. سعی کن جدا شدن مادرشوهرت  ازتون رو از طریق دیگه ای حل کنی ، مثلا به پدرت بگو دوستانه به شوهرت هشدار بده یا خودت تو جو دوستانه بهش بگو سختته

تجربه ثابت کرده جنگ و دعوا این مشکلات رو جل نمیکنه، تو هر چی حساسیت نشون بدی و دعوا کنی اون بدتر میک ...

فقط راهی که هست سالمندان که این شوهرم منو میندازه کنار ولی مادرشو نه ، اینجایی ام که هستیم خیلی گرون نمیتونیم اجاره کنیم جایی رو براش فقط من بلید از شوهرم فاصله بگیرم همش میگم خدایا منو بی تفاوت کن اون حساسیت های زنونم کم کن نسبت به شوهرم ازش سرد بشم حرفی نزنم برام مهم نباشه روابطشون

فقط راهی که هست سالمندان که این شوهرم منو میندازه کنار ولی مادرشو نه ، اینجایی ام که هستیم خیلی گرون ...

چی بگم خیلی سخته ولی انتطارم نداشته باش اون مادرشو بندازه کنار، وجدان خودتم قبول نمیکنه مطمئنا. پس باش صحبت کن حداقل رفتارشو درست کنه