2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم یا نگم؟

692 بازدید | 65 پست

حدود یک ماه هست که خونه اجاره کردیم و جهیزیه هامو چیدم

قرار بود بعد از محرم و سفر عروسی بگیریم 

که هزینه عروسی و طلاهامو فروختم و 

جاریم هم طلاهاشو فروخت و یه مغازه مواد غذایی شریکی راه انداختیم و عروسیمون کنسل شد

سهمون هم 2سوم ما هسیم 1 سوم براد شوهرم

الان هم چون فاصله ی خونه ی بابام تا خونه ی خودم 1 ساعت راه هست 

3 روز خونه ی خودمم 2 روز خونه ی بابام و بابام اجازه نمیده اونجا زندگی کنم و بیام بهشون سر بزنم میگه بعد از عروسی برای همیشه برو الان نه

خلاصه روز اول قرار بر این شد که از ساعت 8 صبح تا 5 عصر منو همسرم در مغازه باشیم 

از 5 تا 11 شب جاریم و برادر شوهرم 

روزایی که بار میاوردیم و مشغول چیدن و قیمت گذاری بودیم 

به شوهرم میگفتم زنگ بزن اوناهم بیان کمک

میگفت خودشون دلشون بخواد میان

بجای اینکه تا 5 باشیم تا هر موقع که اونا افتخار بدن بیان مل در مغازه هسیم که یه شب میشه 7 شب یه شبم میشه 9 شب 

به شوهرمم که میگم میگه بزار مغازه بیوفته روی دور تایم ها رو درست میکنم

اینا رو گفتم که حالا برم سر اصل مطلب

خب لایکم کن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شراکت خیلی سخته عزیزم با برادرشوهر و جاری ک دیگه سخت تر 

راه سختی پیش رو دارین فقط باید صبرت زیاد باشه تو این مسیر امیدوارم موفق باشید🌹

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

جاریم هر جا بخواد بره به شوهر من میگه میبرتش چون خودشون ماشین ندارن

منم چون هزینه ی اسنپ بالا هست 3 ساعت میشینم توی اتوبوس تا از خونه ی خودم بیام خونه بابام

امشب وسایل زیادی همرام بود

قالیچه، ساک، لباسام، کتاب و پتو و بالشت نمیتونستم با اتوبوس برم 

زنگ زدم میگم مغازه رو زود تر تحویل اونا بده بیا دنبالم 

گفت باشه

چن ساعت بعدش زنگ زده میگه اونا میخوان برن شهرستان نمیان در مغازه 

اسنپ بگیر بیا

خیلیییییییی زورم اومد 

گفتم باشه 

الانم پیام دادم شبه راه زیاده اسنپ نمیگیرم 

فردا میام

البته جاریم 10 ساله عروس اون خونس

و همیشه مسئولیت رفت و امد رو دوش شوهرم و برادر شوهر دیگمه چون شوهرش غیرتیه خیلی اجازه نمیده تنها بره و بیاد 

الان بهش بگم چجور اونو میبری و میاری ولی دنبال من نیومدی؟ 

ببخشید اگه شوهرش غیرتیه مشکل خودشه نه همسر شما .‌‌... بعدش اگه از همین اول حد وحدود تعیبن نکنی مامان جان ...فردا می شه وظیفه ...الان همه چی به خوبی و خوشیه ...ولی فردا پس فردا دیگه از این خبرانیست ...از نه گفتن نترس پس حدوحدود تعیین کن  که معلومه شوهرت نه گفتن بلد نیست پس بهش یاد بده وگرنه فردا پس فردا کلاهست پس معرکه است 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
مرسی عزیزم واقعا سخته دعا کنین برام

فداتشم الانم ب شوهرت چیزی نگو در مورد اینکه نتونست بیاد دنبالت حق با تواه گلم ولی مطمئن باش اگه شرایط مهیا بود خودش میومد غر زدن الان فایده ای نداره فقط ناراحتی بوجود میاره

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
ببخشید اگه شوهرش غیرتیه مشکل خودشه نه همسر شما .‌‌... بعدش اگه از همین اول حد وحدود تعیبن نکنی مامان ...

چجوری راهکار شما چیه که من آدم بده نشم؟ 

فداتشم الانم ب شوهرت چیزی نگو در مورد اینکه نتونست بیاد دنبالت حق با تواه گلم ولی مطمئن باش اگه شرای ...

شما صبورید بیخیالیت یا توی خودتون میریزیت بعضی نمیتونن توخودشون بریزن اذیت میشن عواقب بدتری داره براشون ممکنه یباره منفجر بشن پرخاشگری کننن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792