2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم یا نگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 65 پست
فداتشم الانم ب شوهرت چیزی نگو در مورد اینکه نتونست بیاد دنبالت حق با تواه گلم ولی مطمئن باش اگه شرای ...

ولی برای شرایط کاریتون حتما صحبت کنید و یه قانون و نظم برای تایمای کاریتون بزارین وگرنه اینجوری همه ی مسئولیت و کار روی دوش شما و همسرتونه همون برنامه ی بار چیدن رو هم سعی کنید مدیریتش کنین چون بار اودن کلا تو بازه ی کاریه شماس اگه قرار نیست ک بیان کمک حداقل تقسیم کار کنین و نصف چیدمانو بزارین ک تو تایم اونا انجام بشه 

بقول معروف جنگ اول به از صلح اخر

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
فداتشم الانم ب شوهرت چیزی نگو در مورد اینکه نتونست بیاد دنبالت حق با تواه گلم ولی مطمئن باش اگه شرای ...

شوهرم همیشه در هر صورت میومد دنبالم و سختی و مسافت رو به جون میخرید،. الان چون بابام فشار میزاره پشتم که باید چند روز اینجا باشی چند روز اونجا ناراحته و ناراحتیش رو هم با بی محلی به من نشون میده و برای اینکه لج منو در بیاره همش غذا از بیرون میگیره و این چند روزی ک من خونه بابامم نمیره خونه ی مامانش غذا بخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما صبورید بیخیالیت یا توی خودتون میریزیت بعضی نمیتونن توخودشون بریزن اذیت میشن عواقب بدتری داره&nbs ...

بله حق با شماس ولی هر صحبتی یه تایمی داره بهتره تو زمان مناسب تری مشکلشو مطرح کنه نه الان ک دلخوره

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
شوهرم همیشه در هر صورت میومد دنبالم و سختی و مسافت رو به جون میخرید،. الان چون بابام فشار میزاره پشت ...

ای بابا پس قضیه عقد و مشکلاتشه امیدوارم زودتر برین خونه ی خودتون اینجوری واقعا سخته

عزیزم شوهرت نه گفتن بلد نیست فردا همه کار رو میزارن رو دوش شما از الان ک هنوز راه نیوفتاده همه چیز رو مشخص کنید اگ قراره سر ساعت بیان باید همون موقع حاظر بشن اگ شوهرت نمیتونه حرف بزنه تو بزن بگو اگر قراره تو کار مثل خونه باشیم کار بهم میخوره نظمش بگو توی محیط کار فامیلی و خواهر برادری جداست و جایگاهی نداره کار کاره فامیلی هم ب وقتش 

درمورد رفت و آمد هم نظر من اینه ک اگ قبلا وظیفه ی شوهرت میدونستن اون موقع مجرد بودن و ب خودشون مربوط بود اما الان متاهل هستن و ب شماهم مربوطه میبینی ک از اول کاری کارای اون اولویت بر شما داره اقایون عادت میکنن باید باهاش جدی صحبت کنی و اتمام حجت کنی بگی همسر منی تو ساعت کاری شاید نتونس ۸صب تا ۵عصر ولی بقیش رفت و آمدم با خودته دیگه از اتوبوس و اسنپ استفاده نکن و بگو دوست ندارم اونو جایی ببری اون وظیفه ی شوهرش هست

چجوری راهکار شما چیه که من آدم بده نشم؟ 

بهترین چیز حرفه همین چیزایی که بهت گفتم ..بهش بگو با زبون خوش ...و عادتش بده برات وقت بزاره یعنی اولویتش توباشی نه جاریت ...یه ذره خودت رو دوست داشته باش و دلت براش نسوزه بزار برات وقت بزاره 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
ولی برای شرایط کاریتون حتما صحبت کنید و یه قانون و نظم برای تایمای کاریتون بزارین وگرنه اینجوری همه ...

اونا بهشون بگی میان مقصر شوهر منه که میخواد کار رو خودش بگیره دست و بعد از فروش ماشینمون سهم اونا رو بده 

ولی میخواد حقوق شریک بهشون بده منم ناراحتم میگم خوب چرا وقتی کار نمیدی بهشون میخوای حقوق شریک بدی نهایت باید سود پولشون رو بدی

به نظرم با شوهرت راجب این مسئله حرف بزن بگو زنت مهم تره یا زن داداشت یعنی چی ک دنبال اون میری و می‌ب ...

به من میگه یا ماشین رو بردار برو یا با اسنپ برو 

منم توی بزرگراه میترسم رانندگی کنم و هزینه ی اسنپ هم هر دفعه 120 تومنه 

بخاطر همین با اتوبوس میرم

به من میگه یا ماشین رو بردار برو یا با اسنپ برو  منم توی بزرگراه میترسم رانندگی کنم و هزینه ی ...

خب بگو چرا زن داداشت اسنپ نگیره بره؟ بهش بگو ک می‌ترسی رانندگی کنی و هزینه بالاس تا متوجه بشه اگه خیلی ساده از کنارش بگذری بعد ها عادت میشه برا شوهرت گلم

اونا بهشون بگی میان مقصر شوهر منه که میخواد کار رو خودش بگیره دست و بعد از فروش ماشینمون سهم اونا رو ...

اهان قرار نیست کلا شراکتی باشه پس ماشینو بفروشین مغازه مال خودتونه و خب کلی از دردسرا کم میشه

اره واقعا یه چشمم اشکه یه چشمم خون

الهی عزیزم امیدوارم این دوران بلاتکلیفی زودتر بگذره