2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم یا نگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 65 پست
اونا بهشون بگی میان مقصر شوهر منه که میخواد کار رو خودش بگیره دست و بعد از فروش ماشینمون سهم اونا رو ...

ببین تا شوهرت نخواد بفهمه که تو این اوضاع اقتصادی باید صرفه جویی و پس انداز کنه همه این خودخوری ها و شکنجه هایی که تو خودتو میدی بی فایدس، مثه من که ذره ذره جمع میکردم و قناعت ، بعد میفهمیدم اون پولای درشت خرج خانوادش مبکنه و فقط قسط و قرضاش برا من مونده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داداش شما هزینه میده بخاطر غیرتی (متعصب) بودن داداشش بعد تو با دل بابات راه نمیای؟؟

شوهرم این کار رو بخاطر محبت در حق برادرش میکنه 

ولی پدر من بخاطر ابرو 

بخاطر همینه که با دلش راه نمیام 

بخاطر اینکه هر چی داره رو برای داداشم خرج میکنه ولی برای من 1 سوزن بخره هزارجور منت پشتشه

ببین تا شوهرت نخواد بفهمه که تو این اوضاع اقتصادی باید صرفه جویی و پس انداز کنه همه این خودخوری ها و ...

نه ازش پول میگیرم نمیزارم پول دستش بمونه 

ولی خودم پس انداز میکنم 

اینجوری نیست که کلا ازش نگیرم 

شوهرم این کار رو بخاطر محبت در حق برادرش میکنه  ولی پدر من بخاطر ابرو  بخاطر همینه که با ...

مطمئنی برای محبت جور کسی رو میکشه؟

چرا بخاطر همون محبت کار همسرش رو راحت تر نمیکنه بیاد دنبالش؟

عزیزم فدای دیگری شدن کار مطلوبی نیست

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.