2777
2789
عنوان

ماکارونی با سویا یادم میدید خوشگلا

322 بازدید | 46 پست

چه مارکی میخرید؟

کلا از اول بگید چی کار کنم؟

مرسی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فله‌ای ریز بخر درشتا خوشمزه نیست

مرسی عزیزم

قبلش خیس میکنی تو اب جوش؟؟ یا میجوشونیش و میریزی دور ابش و؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من خیلی ساله سویا نخوردم ولی یادمه قبلا بچه بودم مامانم تو اب خیس میکرد که نرم بشه بعد فکر کنم چون بوی بد میداد ابشو میچلوند با پیاز و رب سرخ میکرد.نمیدونم درست متوجه شدم یا نه🙏

سویا نخور تراریختس

اره شنیدم. ولی میگن خیلی خوبه با ماکارونی😒😏

سویا فرقی نداره مارکش طعم هاش یکیه

سویا رو بریز تو اب نیم ساعت یا چهل دیقه بعد ابش بکش 

اول پیاز سرخ کن طلایی که شد سویا رو اضافه کن تا بوی خامی سویا گرفته بشه ی تفت بهش بده زیاد نه که خشک سفت بشه ی تفت معمولی در حدی که رنگش ی مقداری تقصیر کنه

بعدش ربش بزن سرخ بشه و ی لیوان آب بریز تو مواد هم بزن 

این مواد ساده اس اگه بخوای چیزای دیگه ام اضاف کنی مث فلفل دلمه ای قارچ میتونی جدا سرخ کنی بهش اضافه کنی 

ذرت نخود فرنگی هم همینطور 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

من سویارو یکم خیس میکنم آبکشش میکنم میریزم تو قابلمه تا جایی ک آب بیاد روش آب میریزم میذارم بجوشه آبش کشیده شه یکم رولن میریزم زیرشو خاموش میکنم پیاز سرخ میکنم سویارو اضافه میکنم تفت میدم آخرشم رب میزنم با ماکارونیم مخلوط مکنم میذارم دم بکشه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
من اول سویا رو میشورم بعد با ادویه و نمک میزارم ی قل ریز بزنه،بعد ابکش و بقیه مراحل

مرسی خوشگلم