2777
2789
عنوان

ماکارونی با سویا یادم میدید خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 46 پست
فقط خيسش كنيم يا بجوشونيمش؟

میگن خیس کن. بجوشون. بریز ابکش.کمی فشارش بده.

منم نمیدونم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سویا رو خیس کن سرخ کن جدا گانه بعدش پیاز رو رنده کن بزار آب پیاز کشیده شه بعدش روغن و ادویه هارو بزن ...

به به خیلی ام عالی.نوش جونتون

تو اب گرم خیس میکنی یا اب شیر؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش خیلی خوشمزه میشه مخصوصا سس که به سویا ها میزنی طعم پیتزا میکیره

سس کچاپ؟؟

الکی میگن حتی خوشمزه هم نیس

حالا یه بار به امتحان کنم.

تو دلم نمونه😄

خیلی کم میپزم

با آب سرد خیس کن البته سویات درشت باشه ریز ها روغن زیاد میبره

مرسی عزیزم

حتما درست میکنم

ممنونم

سلام عزیزم

شوهرت دوستت داره اما به قدری نرمش و انعطاف بیشتری ازسمت تو نیاز داره، به قدری مهربانی بیشتر و ..

منظورم در کل اینه که اگر رو خودت کار کنی علاقه ش نسبت بهت بیشتر میشه ..

هر دو ذاتا ساده هستید ، اما اون باااز از تو هم ساده تره !

چون تو باهوشی اما اون نه زیاد عاقله و نه زیاد باهوش ... 

از لحاظ روحی شکننده و ضعیفه با اینکه شاید ازبیرون چیز دیگه ای باشه ... 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
2790
2778
2791
2779
2792