2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید مشاوره میخوام

310 بازدید | 64 پست

سلام.توی سایت با یه دختری آشنا شدم نه آشنایی خیلی زیاد حتی اسمشم نگفته عکس داده ولی عکس هاش خیلی قشنگه شک برانگیزه عکس بچگیش رو هم فرستاده که به عکس اصلی میخوره.میگه اگه بخوای منو ببینی باید بری پیش پدرم اگه اون اجازه داد بعد توی مکان عمومی من میبینمت و میتونی بیای خواستگاریم .باش میگم خوب بزار اول خودتو ببینم اگه پسندیم بودیم بریم باباتو ببینم قبول نمیکنه ۱۲ سال ازم کوچیکتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کن طرف عکساش فیک بوده بری ببینیش سر قرار پشم ریزون شه

😅😅😅🤣🤣🤣

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
مطمئنی دختره و عکساش فیک نیست.. دلیل نمیشه عکس بچگیشو فرستاده باشه خودش باشه ها.. اول باهاش ویدیو ک ...

خوب منم به همین شک کردم.ولی نمیدونم چیکار کنم میخوام ببینم یه راهی بلدید من ببینمش

دختری که تو سایت انتخاب می کنید دیگه خودتون می دونید ولی واقعا چطور می تونید اعتماد کنید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
خوب منم به همین شک کردم.ولی نمیدونم چیکار کنم میخوام ببینم یه راهی بلدید من ببینمش

حاجی تو نی نی سایت اگ باش اشنا شدی احتمال برادر بودنشم هس🤕🤕

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
خوب چیکار کنم از کجا پیدا کنم.دختر دورو برمون نداریم البته مناسب

خو اگ الان تاپیکتو ببینه چی؟

خوب سن خودم خیلی زیاد هستش ۳۲ اون ۲۰

اولا که سنتون زیاد نیست دوما تو این سن از شما بعیده تن دادن به همچین ارتباطاتی....

اتفاقا اگه دختره بیست و پنج به بالا بود باز منطقی بود اما الان همین فاصله سنیه به احتمال زیاد باعث میشه به مشکل بر بخورین

در ثانی اگه واقعا دنبال رابطه ای امن هستین معقول تر این کار و کنین نه صرفا رو دوتا عکس و خوشگلی