2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید مشاوره میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 64 پست

بعضی از مراکز معرفی می کنید البته بازم هم به اون هم اعتمادی نیست  صداقت داشته باشند 

یکم دور و بر و همسایه هاتون رو بگردین دختر خوب رو پیدا می کنید

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
خب شمارشو بگیر بهش زنگ بزن.. ازش ویس بگیر(اگه زرنگ باشه اینم فیک میده) رفتارش و ببین مشخصه خب

تازه آشنا شدیم میترسم بپره میخوام از سرش سر در بیارم.شاید بنده خدا راست میگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه توی سایت همسر یابی بوده

واقعا همچین جایی ام هس مگ🤕

اولا ک فک میکنم الکی میگی

دوماًک اگ مناسبشو تو دوروبرت ندیدی تو سایت همسریابی عمرا ببینی

سوماًشما مردا ک گرگین ماشاالله دیگ چطو از ما مشاوره میخوای

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
اولا که سنتون زیاد نیست دوما تو این سن از شما بعیده تن دادن به همچین ارتباطاتی.... اتفاقا اگه دختره ...

دقیقا یکم فاصله سنی رو کم بگیرید ۲۶ به بالا که منطقی تر باشه 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
تازه آشنا شدیم میترسم بپره میخوام از سرش سر در بیارم.شاید بنده خدا راست میگه

ربطی نداره عزیز.. به هرحال باید بدونید با چه کسی ارتباط میگیرید.. 

ولی خب ارتباطات مجازی ۸۰ درصدش نتیجه ای نداره.. اصلا چرا باید تو سایت های همسریابی دنبال یه فرد خوب بگردید؟ دیگه مشخصه...

ربطی نداره عزیز.. به هرحال باید بدونید با چه کسی ارتباط میگیرید..  ولی خب ارتباطات مجازی ۸۰ در ...

خوب چیکار کنم.سنم رفته بالا اهل دوست بازی هم نیستم.توی سایت خوبه میشه با هم حرف زد و اخلاقشان تا حدودی شناخت

نیستن از شانس بد من همشون یه مشکل اساسی دارن

ببخشید ها خود شما آدم کاملی نیستید که دنبال آدم لی نقص می گیرید به قول معروف آدم بی نقص وجود نداره 

یکم بهتر بگردید به خواهرتون بگید دنبال یه دختر خوب بگردن خوب 

خوب چیکار کنم.سنم رفته بالا اهل دوست بازی هم نیستم.توی سایت خوبه میشه با هم حرف زد و اخلاقشان تا حدو ...

سآیت که بدتر هستش الان در واقع الان هیچ کس خودش نیست چه مجازی چه واقعی 

خوب چیکار کنم.سنم رفته بالا اهل دوست بازی هم نیستم.توی سایت خوبه میشه با هم حرف زد و اخلاقشان تا حدو ...

ولی ۳۰ سال بالا نیستااا

همسن برادر خودمی که همسرسابقش رو از همین سایتا پیدا کرده بود و ...

اگرم کسی هست خیلییی دقت کنید و تحقیق کنید🙌

سن که بره بالا دیگه قدرت انتخاب میاد پایین

سنتون زیاد هم نیست چند سال جا دارید برای ازدواج البته به سن نیست ها به بلوغ فکری و عقلی هستش

سآیت که بدتر هستش الان در واقع الان هیچ کس خودش نیست چه مجازی چه واقعی 

خوب من فقط میخوام یه آشنایی باشه و اخلاقتو بدونم باید از نزدیک ببینمش من که نمیخوام بهش پول بدم که فکر کنم بخواد سرم کلاه بزاره