2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید مشاوره میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 64 پست
کی روش میشه به خواهر بگه

چرا روش نشه خوب اگر می بینید وقت ازدواجتون هستش بگید توی دوست و آشنا بگردن براتون

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا روش نشه خوب اگر می بینید وقت ازدواجتون هستش بگید توی دوست و آشنا بگردن براتون

شما که عقاب کوهستان هستید باید شجاع تر عمل کنید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
آشنا هامون تمام دختراشون اهل خاله زنکی و حرف بردن و حرف آوردن بدم میاد 

خوب معیارتون رو بگید بهشون پیدا کنند براتون

واقعا همچین جایی ام هس مگ🤕 اولا ک فک میکنم الکی میگی دوماًک اگ مناسبشو تو دوروبرت ندیدی تو سایت ه ...

الکی چیه یه سرچ بکن .همسریابی .اونوقت ببین دروغ میگم یا نه.چندین سایت جورواجور میاد بالا

الکی چیه یه سرچ بکن .همسریابی .اونوقت ببین دروغ میگم یا نه.چندین سایت جورواجور میاد بالا

جلل خالق

چطو اعتماد میکنی

دختر اشنا نهایتش ب قول خودت خاله زنکه و...

سایت ک دیگ هیچی

بعدشم ۳۰سالته بابا

۵۰سالت ک نی

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
اخلاقش کلا تغییر کرد  بعد از ۱ سال آشناییت و عقد و اینا فهمیدیم کلا دنبال مهریه بوده و کلا نقش ...

خوب تک دختره با یه برادر از خودش کوچیکتر پدرشم وضع مالیش خوبه از یه خانواده فرهنگی