2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید مشاوره میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 64 پست
خوب تک دختره با یه برادر از خودش کوچیکتر پدرشم وضع مالیش خوبه از یه خانواده فرهنگی

خب شما اصلا حضوری ندیدیش

نمیخام منصرف کنما

ولی اول حضوری ببینش با خانوادش صحبت کن اگر مشکلی نبود بعدش دیگه میتونی فکراتو بکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما اصلا حضوری ندیدیش نمیخام منصرف کنما ولی اول حضوری ببینش با خانوادش صحبت کن اگر مشکلی نبود ب ...

میتونید یه حقه ای یادم بدید که راضی بشه برم دانشگاهمون ویا توی جای عمومی دیگه ببینمش.

میترسم.خیلی میترسم سرم کلاه بره

مشکل همه مون هستش عدم اعتماد مخصوصا با وضع فرهنگی و اقتصادی الان 

یکم باید بیشتر تحقیق کنید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
میتونید یه حقه ای یادم بدید که راضی بشه برم دانشگاهمون ویا توی جای عمومی دیگه ببینمش.

تولدش نزدیکه؟؟یا یه مناسبتی چیزی

به بهانه کادو دادن

دخترا اکثرا خیلی سخت راضی میشن برای دیت

مشکل همه مون هستش عدم اعتماد مخصوصا با وضع فرهنگی و اقتصادی الان  یکم باید بیشتر تحقیق کنید&nb ...

بخدا خسته شدم.از بس میان هی تیکه میندازن که زن نگرفتم.از طرفی میترسم زن بگیرم کا بدبخت بشم

یه چی دیگه.عکس منو دیده میگه فقط عاشق موهام هست و چهره خوش فرمی دارم نه قشنگ فقط خوش فرم و مردونه

خو تو حتی اسمشو هم نمیدونی دختری ک اسمشو هم بت نگه پ چطو راضی شده عکس بفرسته 

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
اصلا چرا پیچیده میکنید مگه نگفته که با پدرش صحبت کنی؟ خب اینجوری بهتره ها

خوب خودمم میدونم منتها نکنه برم خواستگاری یکی دیگه باشه و عکس ها فیک باشن .آبروم پیشاونایی که با خودم میبرمشون میره

فقط صحبت کن قرار نیست سریع بری خواستگاریش که

اتفاقا به بهونه ای گفتم دوماهی جایی هستم نمیتونم بیام میخوام خوب باهاش صحبت کنم حرفاشو یاداشت کردم اگر اشتباه بگه مطمئنم ریگی به کفششه

2790
2778
2791
2779
2792