2777
2789
عنوان

چجوري هر روز با يه نفرن؟😕😕😕

141 بازدید | 19 پست

از مريضي هاي جنسي نميترسن خدايي ؟؟ ما يه معاينه ميريم ميترسيم الوده نباشه بعد ميگن چرا انقدر مريضي جنسي زياد شده تا قبل كرونا ما اصلاً اسم زگيل. و زياد نميشنيدم الان خيلي شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی زگیل میتونه از اب استخر الوده ویا دستگاهای لیزر ژلی ک سری جدا ندارن وبد ضدعفونی میشن باشه،،،نمیشه گف هرکی زگیل داره رابطه نامشروع داسته

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
گاهی زگیل میتونه از اب استخر الوده ویا دستگاهای لیزر ژلی ک سری جدا ندارن وبد ضدعفونی میشن باشه،،،نمی ...

از اب استخر امكان نداره بخاطر كلر ليزر هم حرارت زيادي داره ولي اپيلاسيون ممكنه

[QUOTE=311665723]از اب استخر امكان نداره بخاطر كلر ليزر هم حرارت زيادي داره ولي اپيلاسيون ممكنه[/QUOTE

خیر،،خیلی لیزر ژلی تاثیر داره چون مورد دیدم که زگیل زد بعد لیزر با ی. تیکه سلفون ملتو گول میزنن

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
سلفون خيلي مهم نيست ضد عفوني مهمه خوب ضدعفوني كنن ويروسي نميمونه

عمین دیگه،،خیلیا ضدعفونی نمیکنن. وفقط پولو میشناسن،،من خودم کندلا میرم سری شخصی خودمو دارم