2777
2789
عنوان

چجوري هر روز با يه نفرن؟😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست
عمین دیگه،،خیلیا ضدعفونی نمیکنن. وفقط پولو میشناسن،،من خودم کندلا میرم سری شخصی خودمو دارم

من موتوس ميرم اصلاً به بدن برخورد نميكنه ولي مداد خط كشي چند تاست ولي عوض نميشه از اون بعيد ميدونن منتقل بشه ميشه ؟؟

من موتوس ميرم اصلاً به بدن برخورد نميكنه ولي مداد خط كشي چند تاست ولي عوض نميشه از اون بعيد ميدونن م ...

نه مداد تاثیری نداره ماژیکه اصولا،،ماژیکم سرب داره،،بعد من. وقتی خط کشی میکنه ناحیه تناسلیمو خط نمیکشه فقط پاهارو

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مداد تاثیری نداره ماژیکه اصولا،،ماژیکم سرب داره،،بعد من. وقتی خط کشی میکنه ناحیه تناسلیمو خط نمیک ...

براي من خط ميكشه ولي خب لابيا اينارو نه فقط قسمت بالا بيكيني .. از اين مداد سفيدا با اون ميكشه . نميدونم از اين منتقل ميشه يا نه . البته به ترشح و لابيا كسي نميخوره كه مبتلا بشه

براي من خط ميكشه ولي خب لابيا اينارو نه فقط قسمت بالا بيكيني .. از اين مداد سفيدا با اون ميكشه . نمي ...

قسمت پایینو نمیکشن،، نه برای من ماژیکه قرمزه وقتایی .ک میکشه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
2790
2778
2791
2779
2792