2777
2789
عنوان

بنظرتون از دوسپسرم جدا بشم

749 بازدید | 33 پست

من ۲۳سالمه کارشناسی دارم و الان توی خونم چون کار نیست .حدود یکساله با پسری در ارتباطم خیلی پسر خوبیه و عاشقمه منم دوسش دارم ولی موندم چکار کنم چون این پسر اصلا وضعیت مالی مناسبی نداره نه کار و نه هیچ درآمدی تحصیلاتشم از من کمتره هر چند این برام مهم نیست .تو این یکسال هر دفعه قول داده که تا دو ماه دیگه کار پیدا میکنه و میاد خواستگاریم ولی هیچ چیزی عوض نشده .اینم بگم که همه خونوادش در جریان رابطمونن ولی خونواده من نمیدونن .بنظرتون بمونم و همه چیو از صفر بسازیم یا برم 

چندسالشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تموم کن بفکرایندت باش

بخدا بیفتی توزندگی پول نباشه عشق وعاشقی ازسرت میپره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

دختر گل این صفر نیست ، این زیره صفره که معلومم نیست چه وقت به صفر برسه ! چجوری میخوای تشکیل خوانواده بدی ؟ در شرایط اقتصادی امروز مادیات از ملزومات اولیه ازدواجه . نه شما شاغلی نه ایشون . صرفا چون فکر میکنی پسره خوبیه دلیل نمیشه مورد خوبی برای ازدواجه .

بگو برو دنبال کار منم همین شرایط رو داشتم وقتی رفت سر کار ما عقد کردیم الان بعد 15 سال یادش رفته که من به خاطر اون چقدر از خودگذشتگی کردم اینو گفتم که بدونی هیچ مردی ایاقت از خود گذشتگی نداره چون یادشون میره