2777
2789
عنوان

بنظرتون از دوسپسرم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 33 پست
ببین اسی الان اون کارم پیدا کنه نمیتونه بیاد خاستگاریت چون سرمایه اولیه تشکیل زندگیو نداره پول داره ...

اصلا بگو عروسی و خرید عروسی هم اسی بیخیال شه . ازش بپرس میتونه خونه تهیه کنه ؟ میتونه سر ماه یخچال فریزه خونشو پر کنه ؟! تخم مرغ شده شونه ای ۱۲۰ هزار تومن ! یک سوپر بری و ملزومات اولیه رو بخری ۱ میلیون باید بدی . اینا پیش پا افتاده ترین خرجاس .

خودمم تصمیم گرفتم  جدا بشم ولی میترسم پشیمون بشم

ن پشیمون وقتی میشی که بری خودت و عمرتون زندگیتو بزاری باید بشی 

بخدا شوهر من تنبل و نفهم اصلا جیگرمو سوزونده هر روز میگم خدایا بکشش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشنهاد اول اینک کار اوصاعش کلا مث قبل نیس منتظر اینک ی رور کارمرتبط پیداشه واستخدامی بزنن نباش گلم بگرد دنبال کار از دیوار و جاهای نختلف اما حواست باشه اگ  محیطش بزرگ نیس تنها تری از کارغیر مرتبط شزوع کن و بکرد در کنارش دنبال کاربهتر 

دوما اینگ  این اقا اگر میخان شرایط خاستگاری فراهم کنن درکنارش باید شرایط زندگی هم فراهم کنن نمیشه ک روهوا از صفربسازین  کار خودش دنبال کسی نمیادباید ازی جایی شزوع کرد ی فرصت میتونین بدین بهم و حرفاتون بزنین اگر دیدبن باز نامشخص و یا میدونین  درست میشه ولی نمیدونین کی دیک پذیرفتن ریسکش با شماست ولی من شهصا رابطه ای ک همه جاش مبهم رو اگر مبهم بمونه تا هرچی پیش اومد توصیه نمیکنم 

من تو شرایط تو بودم تو ۵سال و نیم هیج پیشرفتی نکرد فهمیدم کلیم دروغ میگه 

ایندتو تباه نکن

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

۲۸ سالشه درسم که درست نخونده پس تا حالا چیکار میکرده عمرتو تباه نکن یه چیزی بهونه کن و کات کن به هیچ وجه برنگرد حیفی برو دنبال کار و تحصیل یه آدم درست سرراهت بیاو

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

به دلت نگاه کن دوسش داری بمون 

صبر کن 

دوسش نداری بهانه بیار کات کن.

من که خیلی دوسش دارم.

دعا کنید امسال ازدواج کنم باهاش

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

۲۸ سال سن داره بعد تازه میخای باهاش از صفر شروع کنی؟ به نظرم جدا شو هیچ عشقی ارزش نداره ، تو این گرونی و اوضاع عشق از سرت میپره اگه بی پولی بکشی ، جدا شو با یه ادم بهتر ازدواج کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍