2821
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7569 بازدید | 297 پست
شپش ربطی به نظافت نداره. ببین یه کار میگم شاید عجیب به نظر بیاد ولی خودم وقتی خیلیییی کوچیکتر بودم م ...

نه عزیزم این خیلی خطرناکه. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوباره رنگ میزارم حتما  دکلره ندارها موهام رنگ فقط  حتی گفتم برا دخترمم رنگ کنم تقریبا ه ...

عزیزم خودت رنگ کن موهاتو. ولی برا دخترت اصلا رنگ و ننیدونم نفت و حشره کش و اینا ها نزن... چون اینا از طریق پوست حذب نیشن و بشدت خطرناکن. دختر من سه چهار سال درگیر این مشکل بود. هرچی گفتن زدم و نتیجه نداشت. جون شپس از، بین میرفت ولی باز تخمها باز میشدن و روز از نو روزی از نو.... شامپوهای ضد شپس هم اصلا تاثیر نداشتن و جوری هم بودن که وقتی میزدی تا شش ماه نباید دوباره میزدی... تنها راهی که نتیجه داد و سه روزه مشکل سه ساله رو حل کرد یه اسپری بود که دارو گیاهی گرفتم.. اسپری ایکس چهار.... سه شب هرشب زدم کل موهاشو شونه کردم. روز سوم رفت حمام.... تخمها هم سوختن و ریختن

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

در کنار راهکار دوستان و تجربه میگم

بدون شک پودر شپش تضمینی 

با ی بار نه دردسر داره نه ضرر نه هزینه زیاد 

فک کنم بسته ی 20تومنه شب میزنی دیگه نابود میشن صب بره حموم

گفتن 3بار ولی من با ی بار زدن دخترم کاملا رفتن

لطفا لطفا تحت هیچ شرایطی قبل درمان نزار بره مدرسه به بقیه منتقل نشه یه وقت♥️

نه اصلااا نمیزارم بره 

خودم می‌دونم یه مادره حالی میشه شپش سر بچش ببینه 

خودمو مدیون نمیکنم هرگز

عزیزم خودت رنگ کن موهاتو. ولی برا دخترت اصلا رنگ و ننیدونم نفت و حشره کش و اینا ها نزن... چون اینا ا ...

اااا من گفتم فردا دوباره شامپو رو بزنم با اینکه نوشته هفته بعد بزنید دوباره 

ولی اون اسپری هم حتما میگیرم 

ممنون عزیزم 

خطر نداره؟؟؟؟ از عطاری گرفتی؟؟؟؟

نه هیچ خطری یا ضرری نداره عزیزم 

فک کنم با آب قاطیش میکنی تو بطری شیشه پاک کن یا جا شامپو کل موهاش باید خیس بشن پلاستیک بذار روش بعد ی شال یا روسری بذار روش یا کلاه حمام تا 5ساعت یا تا صب بعدش ببرش حموم تو آفتاب موهاشو شونه کن

بخدا من بچه هام از بچه داداشم گرفتن از ترس به شوهرمم نگفتم ی بسته گرفتم با همون ی بار دیگه کلاملا رفتن 2سال پیش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز