2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 297 پست
ضرر نداره؟؟؟ اونم سمه اخه

نه سم نیس خودم پرسیدم که استفاده کردم ماده کاملا بی ضرر برا سر هست دخترم ی سالو نیمش بود که زدم خیلیییی ترسیدم از خیلیا پرسیدمم بعد استفاده کردم

خدا رو شکر ضرر نداشت چون نه بو داره نه حساسیت داشت نمیخاست احتیاط کنی که تو چشمشون نره بسوزه یا کور بشه

یا دونه بزنه تو سرشون

نه سم نیس خودم پرسیدم که استفاده کردم ماده کاملا بی ضرر برا سر هست دخترم ی سالو نیمش بود که زدم خیلی ...

چه خوب 

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم 

به خدا اینقدر حالم بده تا همین الان نتونستم بخوابم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه خوب  ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم  به خدا اینقدر حالم بده تا همین الان نتونستم بخواب ...

دقیقا حال خودمه وای یادم میاد من فقط زن داداشم میدونست چون پیش خودشون بودم دخترم خیلیی سرشو میخاروند شونش کردیم چشمت روز بد نبینه شپش ریزه 7تا اومد بیرون گریه چه کردم

دوس نداشتم کسی بفهمه بگن رفت اونجا گرفت دیگه خودم بی سر صدا خواهرم واسم آورد استفاده کردم تمام شدن دیگه

می‌دونم ضرر داره ولی خب چه کنم آخه  شنیدم خیلی موثره  انشالله با همون شامپو و دکتر حل بش ...

عزیزم من میشناسم یک نفررو با روشی که بالاتر بهت گفتم وباصبروحوصله شپشای دخترشو برد تازه موهای دخترم بلند بلند بدون کوتاه کردن ریشه کن شد. تخم شپش هارو با صبر حوصله جدا کن قسمت بندی کن موهاشو. 

عزیزم من میشناسم یک نفررو با روشی که بالاتر بهت گفتم وباصبروحوصله شپشای دخترشو برد تازه موهای دخترم ...

ممنون که به یادم بودی دوستم 

امروز بردمش دکتر دخترمو 

یه محلول داد و یه شامپو 

گفت محلول شب بزن به موهاش تا صبح بمونه 

صبح ببر حمام با شامپو بشور 

معاینه هم کرد گفت فعلا اثری از خود حشره نیست و بیشتر تخم هست 

ولی شب که بردم محلول رو بزنم اول موهاشو شونه دندانه ریز کشیدم و دوباره کلی حشره اومد تو شونه😭😭😭

کل حشرات رو جدا کردم و محلول کامل زدم به موهاش 

فردا هم با شامپو بشورم 

دوباره فردا شب باید تکرار بشه 

خدا کنه از بین برن 

البته دکتر می‌گفت از بین میرن نگران نباش اصلا ولی من خیلی از دکتر حس خوبی نگرفتم و حس میکردم خیلی راحت میگیره قضیه رو🤦

دخترم نشست گریه کردن  حاضر شدم سریع رفتم داروخونه و شامپو ضد شپش گرفتم  هم برا خودم و هم ...

سلام عزیزم. تو اینستا یا تلگرام سرچ کن عطاری چشمک ی داروی ضدشپش داره من آخرین بار گرفتم ۷۰تومن ب قدری عالیه ک حد نداره ب هرکی گفتم و خریده راضی بوده هزینه پستشم ۳۰تومن بود

امروز رفتم شونه فلزی گرفتم ولی اصلا فایده نداره که🥴

چرافایده نداره .توحموم موهاتو میشوری درآخرنرم کننده میزنی ولی توآب نشور. نرم کننده روکه زدی بااون شونه راحت تیکه تیکه شونه کن.توحین شونه هم نگاه کن هرچی بود بزارآب ببره .درآخرتوآب بشور باشونه.چندباراینکاروبکنی حله .نگران نباش

چرافایده نداره .توحموم موهاتو میشوری درآخرنرم کننده میزنی ولی توآب نشور. نرم کننده روکه زدی بااون شو ...

آخه دندونه هاش درشته به نظرم 

اصلا نمیتونه چیزی رو در بیاره از لایه مو 

محلول پریم که گرفته بودم دیروز داخلش یه شونه داشت که پلاستیکیه ولی خیلی بهتر از فلزیه هست

اصلا نگران نباش بالاخره تموم میشه.اون شامپو به خاطر اینه بیشتر که حشرات بمیرن. سرکه هم بزارید رو موهاتون خیلی خیلی تاثیر داره تخم ها شل میشن میفتن.در مرحله ی اخر هم که تمام حشرات مردن باید بشینی با قیچی تک تک موهایی که روش تخم داره رو ببری.ایطوری عمل کن تموم میشن عزیزم

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز