2821
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

7538 بازدید | 297 پست

امروز دخترم کنارم دراز کشید 

رو موهاش دست کشیدم یهو دیدم انگار یه حشره رو موهاشه 

دقیق تر نگاه کردم دیدم اره داره راه می‌ره رو موهاش 

شوهرمو صدا کردم اومد و با هم نگاه کردیم دیدیم حشره هست یکی دو تا رو موهاش و گفتیم حتما شپشه و تو نت سرچ کردیم دیدیم خودشه😭

خدا منو ببخشه هر وقت کسی میگفت شپش گرفتم با خودم میگفتم چقدر کثیف بوده که شپش گرفته🤦 

حالا خودم با اینکه حداقل یه روز در میون دخترمو حمام میکنم و خودمم مثل مرغابی هر روز حتما دوش میگیرم دخترم شپش گرفته 😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترم نشست گریه کردن 

حاضر شدم سریع رفتم داروخونه و شامپو ضد شپش گرفتم 

هم برا خودم و هم شوهرم گرفتم 

دخترمو بردم حمام و شامپو زدم و همونجا موهاشو کلی شونه کشیدم و خیلیاشون درومدن ولی هنوز هستند رو سرش 

حالا چه خاکی به سرم کنم اخه؟؟؟؟

عزیزم درک می کنم چقدر حس بدیه، تجربه ای ندارم ولی حتما برطرف میشه، سعی کنید احساس بد و چندش به دخترتون ندید و فقط کمک کنید مه برطرف بشه، چون ممکنه احساسش به خودش تغییر کنه و آسیب ببینه

من دوبار گرفتم هر دوباره از فامیلمون که اومده بود خونمون گرفتم،حموم نمی‌رفت اصلا بعد ادعای وسواس داشت 

خودم خیلی حساسم رو نظافت 

اسمش میاد خارش میگیرم

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

خب ببرش دکتر

حتما حتما حتما دکتر ببر

اینجا هرچقدرم بگن فلان دارو خوبه بازم دکتر بهتر میدونه

و ب نظرم اگه مدرسه میره، چمد روز نزار بره تا درمان شه بقیه بچه ها خیلی گناه دارت بی انصافیه‌ ک بهشون شپش بده...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

شپش ربطی به نظافت نداره. ببین یه کار میگم شاید عجیب به نظر بیاد ولی خودم وقتی خیلیییی کوچیکتر بودم مامانم با این روش بدون کوتاه کردن موهام اکیش کرد. بربد تو افتاب بشینید تا قشنک بتونی ببینی داخل موهاشو و با پیف پاف بزن به موهاش ولی نه اونقدری که بچه اذیت بشه بعدم با شونه های مخصوص شپشا و رشکارو جدا کن از سرش

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.