2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7573 بازدید | 297 پست

چرا یاد یه کلمه افتادم کارما#  

حالا به هر حال یه سری شامپو های مخصوص فکر کنم داره و مشکل حل میشه و باید شپش ها رو جدا کنی 

مرحله آخر که شدت اگر زیاد بشه کچل کردنه 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شپپش گرفتن ربطی به تمیزی و کثیفی نداره که کسی بگیره احتمالا از کسی گرفته

والا دو هفته پیش خبر مرگم گفتم بریم سفر 

رفتیم مثلا شمال و با اینکه خودمون شمال ویلا داشتیم رفتیم یه سمت دیگه ویلا گرفتیم فکر کنم اونجا گرفته باشه با اینکه خودم ملافه و پتو و ... برده بودم

دخترم نشست گریه کردن  حاضر شدم سریع رفتم داروخونه و شامپو ضد شپش گرفتم  هم برا خودم و هم ...

این. خواهرم استفاده کرد دو روزه ناااابود شدن .روغن نباتی با نفت فاطی کن بزن ب موها بعد ی رب بشور 

ببین لباس و پتو و همه چیزو بشور با آب خیلی داغ 

سرکه یا آبلیمو بذار سرت نایلون بکش بمونه 

بعد تخم شپشارو جدا کن از سرش 

تند تند ببرش حموم با اون شونه و شامپو شپش 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

نگران نباش سه شب پشت سر هم سس مایونز بزن پلاستیک بزن تا صبح بمونه بعد شونه دندونه ریز یا شونه شپش بزن بعد اون ببر حمام تمیز بشور کل سرش نرم کننده لطیفه بزن لیز لیز بشه بعد اون دوباره شونه کن بشور چند روز پشت سر هم تکرار کن تخمش رو هم با دستت بکش احتمالا سر خودتم باشه همین مراحل و انجام بده میتونی روی سر خودت دکلره هم بزاری همشون نابود میشه 

خب ببرش دکتر حتما حتما حتما دکتر ببر اینجا هرچقدرم بگن فلان دارو خوبه بازم دکتر بهتر میدونه و ب ن ...

کلاس چهارم امسال 

دقیقا تا دیدم شپش گرفته گفتم فعلا نمیزارم اصلا مدرسه بره 

حالا نمی‌دونم تا چند روز نباید بره و چقدر طول می‌کشه تا از بین برن

ببین تنها راهش اینه که هرچیزی که استفاده میکنی برا رفعش هر روز باید حمام بره تا رفع بشن هر روز بره تا کمنر از یک ماه میمیرن و اینکه هر روز که میره براش شونه دندون ریز بکش

شپش ربطی به نظافت نداره. ببین یه کار میگم شاید عجیب به نظر بیاد ولی خودم وقتی خیلیییی کوچیکتر بودم م ...

شپشا به سختی با شونه جدا میشن ولی رشکا جدا نمیشن 

حالم خیلییی بده😭😭😭😭

بابا شپش که دکتر نمیخواد داروی های محلیو داروخونه حله 

من ب حرف نی نی سایتیا و داروهای محلی و داروخونه اهمیت زیاد نمیدم ب نظرم دکتر خیلی بهتر میدونه...

بچه خودم باشه میبرمش دکتر...

دیگ شمارو نمیدونم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...