2821
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7569 بازدید | 297 پست
چرا یاد یه کلمه افتادم کارما#   حالا به هر حال یه سری شامپو های مخصوص فکر کنم داره و مشکل ...

دخترم رو موهاش خیلی حساسه 

حتی دو سه ماه یه بار  ۱ سانت به زور میزنم براش که جون بگیره موهاش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم رختخواب اگه امکانش هست بشور بزار تو آفتاب خشک شه اگه نه مثل من روش یه ملحفه بنداز با اتو بخار چند بار اتو کن فرش و مبلمان رو جارو بکش 

شامپو مخصوص داره فقط یکبار اجازه استفاده داری و حتما مراقب باش به سمت صورت  چشم دهان بینی نره چون سمه

یبار با اون شامپو بشوری و شونه آهنی بکشی حشره میمیره تخمش رو هم بشین با دستت از ریشه مو جدا  کن و حتما بترکونش من سه روزه از بین بردم مواد سمی مثل نفت و حشره کش نزن یک درصد احتمال بده خدای ناکرده روی سلامتی بچه تاثیر بزاره

شپشا به سختی با شونه جدا میشن ولی رشکا جدا نمیشن  حالم خیلییی بده😭😭😭😭

چرا اگه مو رو با پیف پاف خیس کنی با شونه مخصوص جدا میشن

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

این روشی که میگم انجام بده یه روزه میره سرکه سفید بریز رو موهاش جوری که کلن موهاش خیس بشه بد یه کلاه مشمای بزاز سرش دو ساعت بمونه بعد دو ساعت ببر حموم شامپو نرم کننده لطیفه بزن به موهاش با شونه ی قدیمی دندونه دار موهاشو شونه بزن زیر آب چند بارشامپور نرم کنده بزن شونه کن زیر آب کامل برطرف میشه اثری از شپش نمی مونه 

من ب حرف نی نی سایتیا و داروهای محلی و داروخونه اهمیت زیاد نمیدم ب نظرم دکتر خیلی بهتر میدونه... بچ ...

من نمیگم از نی نی سایتیا رو حرف گوش کنه میگم این مشکل دکتر نمیخواد من خودم تو بچگیم خیلی تجربش داشتم با همین چیزایی که داروخونه میده و حمام و شونه دندون ریز رفت اصلا هم مشکل بزگی نیست که انقد بزرگ جلوه میدن 

کلاس چهارم امسال  دقیقا تا دیدم شپش گرفته گفتم فعلا نمیزارم اصلا مدرسه بره  حالا نمی‌دون ...

خب حتما دکتر ببرش و هرروز موهاشو بشور

توی آفتاب ببرش، میگن معمولا توی آفتاب میان بیرون، اونجا از موهاش هرچقدر تونستی بکن

اما بازم حتما دکتر ببر

درسته بچه اذیت میشه توی آفتاب اما ی تایم کوتاهیم شده ب خاطر شپشاش نگهش دار

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ببین لباس و پتو و همه چیزو بشور با آب خیلی داغ  سرکه یا آبلیمو بذار سرت نایلون بکش بمونه  ...

لباس و پتو رو از سفر اومدیم شسته بودم 

الان باز انداختم ماشین با آب ۶۰ درجه داره میشورع 

حوله هامون با ۹۵ درجه انداختم رنگشون داغون شد😭🤦

اصلا شامپو و اینارو ولش

یه شونه فلزی ضد شپش داروخانه ها میفروشن حتما اونو بخر هر روز یکی دوبار شونه کن موهاشو..تمام تخم شپشارو هم در میاره .تنها درمانه

چون تو شامپو بزنی یا هر کاری کنی فقط شپشای زنده میمیرن.تخم ها میمونن.ولی شونه اونارو هم درمیاره

شپشا به سختی با شونه جدا میشن ولی رشکا جدا نمیشن  حالم خیلییی بده😭😭😭😭

رشکارو باید بشینی دونه به دونه بگیری ونابود کنی. رو پاهات بخوابون و دونه دونه جدا کن سخته گردن درد میگیری ولی ناچاری. روغن زیتون کلی بزن به موها‌ش که چرب چرب شه و دو ساعت پلاستیک بکش سرش. بعد ببر داخل حمام شونه بزن بعد سرشو با شامپو عادی یشور آخرسر کلی لطیفه بزن و کلی شونش کن. بعد سشوار داغ بکش رو سرش و اتو مو هم خوبه رشکای پایین‌تر میسوزونه