2821
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7569 بازدید | 297 پست
من نمیگم از نی نی سایتیا رو حرف گوش کنه میگم این مشکل دکتر نمیخواد من خودم تو بچگیم خیلی تجربش داشتم ...

خب شما نظر خودتو داری 

این همه اصرارو نمیفهمم ک نمیخوای بره دکتر

من باشم میبرم دکتر

قرارم نیست اتفاقی ک برای استارتر افتاده شکل اتفاقی باشه ک برای شما افتاده

بعدم کار از محکم کاری عیب نمیکنه

این دیگ اصرار کردن نداره چیز خیلی وحشتناکی نگفتم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
لباس و پتو رو از سفر اومدیم شسته بودم  الان باز انداختم ماشین با آب ۶۰ درجه داره میشورع  ...

حرفم رو گوش کن ب شستن و نظافت. شونه و حموم هم نیاز نیست یه قطره کیمیا بگیر ب سر خودت و دخترت بزن حله خیال راحت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباش سه شب پشت سر هم سس مایونز بزن پلاستیک بزن تا صبح بمونه بعد شونه دندونه ریز یا شونه شپش بز ...

موهای خودمو هفته پیش رنگ کردم 

شوهرم نگاه کرد رو سر خودم نبود اصلا 

البته برا خودمو شوهرمم شامپو گرفتم زدیم که درگیر نشیم

عزیزم یه شانه لیندان هست فلزی و شیار دار بزن توی نت میاره... اونو بخر هر روز هم موهاشو شونه بکش داخل حمام با نرم کننده ....خیلی خیلی موثره امتحانش کن  حشره ها که میشه راحت ریشه کن کرد مهم تخمهان که بسختی میشه از شرشون خلاص شدیعنی یه دونه بمونه باز دستت بند میشه     ..... شامپو هم پرمترین میتونی بزنی

ببین تنها راهش اینه که هرچیزی که استفاده میکنی برا رفعش هر روز باید حمام بره تا رفع بشن هر روز بره ت ...

آخه رو شامپو نوشته روش سنتی و ... انجام ندید چون اثرش از بین می‌ره 

ضمنا وقتی شامپو رو زدید تا دو روز حمام نرید 

لباس و پتو رو از سفر اومدیم شسته بودم  الان باز انداختم ماشین با آب ۶۰ درجه داره میشورع  ...

اشکال نداره حداقل این کوفتیا نمونه شامپو چی گرفتی براش 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
نه عزیزم دکتر نمیخواد 

میخواید اگه بچم شمش گرفت بیاید دست و پای منو ببندید نبرمش دکتر؟😐

عجبااااا

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من ب حرف نی نی سایتیا و داروهای محلی و داروخونه اهمیت زیاد نمیدم ب نظرم دکتر خیلی بهتر میدونه... بچ ...

منم حتما میبرمش دکتر 

دکتر پوست و مو داره دخترم 

ولی سه شنبه و چهارشنبه مطب هست فقط 

باید تا سه شنبه صبر کنم 

دقیقا سه هفته پیش پیشه دکترش بودیم

آخه رو شامپو نوشته روش سنتی و ... انجام ندید چون اثرش از بین می‌ره  ضمنا وقتی شامپو رو زدید تا ...

نمیدونم والا من انقد از این شامپو ها زدم نرفت اخر با هر روز حمام کردن و خوب شستن و شونه دندون ریز کشیدن رفت

داروخونه داره؟؟؟؟

دختر منم داشت شامپو لیندالایس یک درصد بگیر فقط توضیحاتش رو بخون استفاده کن مراقب باش سمت صورتش نره من یبار برای دخترم استفاده کردم حتی تخم هارو هم غیر فعال میکنه ولی من برای اطمینان فرداش اتو کشیدم و موهاش رو چند دسته کردم دونه دونه در آوردم خداروشکر رفع شد

منم حتما میبرمش دکتر  دکتر پوست و مو داره دخترم  ولی سه شنبه و چهارشنبه مطب هست فقط  ...

بله...

امیدوارم ک زودتر درمان بشه عزیزم

وااای چرا انقد بزرگش میکنیی بزارش بره این چکاریه 

بچه های مردم میگیرن گناه دارن آخه 

واقعا حال خودم از وقتی دیدم بده و تا مرز سکته رفتم و فقط جلو دخترم سعی کردم خودمو نبازم 

الان که خوابید اینقدر دلم گرفته تاپیک زدم و نشستم گریه میکنم😭😭😭