2821
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7569 بازدید | 297 پست
عزیزم رختخواب اگه امکانش هست بشور بزار تو آفتاب خشک شه اگه نه مثل من روش یه ملحفه بنداز با اتو بخار ...

خاک بر سر مسئول داروخونه بهش گفتم شونه مخصوص شنیدم داره گفت تو شامپو هست 

اومدم دیدم یه شونه ذیقی تو جعبه هست که فایده زیاد نداره 

دقیقا دو ساعت تو حمام شونه زدم موهاشو 

به خدا حالم خیلییی بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های مردم میگیرن گناه دارن آخه  واقعا حال خودم از وقتی دیدم بده و تا مرز سکته رفتم و فقط جل ...

دیگ ن اینوری ن اونوری

صفر و صد نباشید

ن اونقدر بیخیال ک اهمیت نمیدن میگن مهم نیست ی قطره کافیه ن اونقدر حساس ک کلا زندگیو سخت بگیری ب خاطر شپش....

ب موقع رسیدگی کن ب فکرش باش و بچتم مدرسه نفرست 

اما خودتو نباز ب خاطر شپش

خدایی نکرده زبونم لال سرطان ک نگرفته...

خیلی حساس نباش 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

وای منم دخترم گفت سرم یه قسمت میخواره من گفتم یا خدا 

وقتی رفتم تو حموم شونه کردم سه تا افتاد اندازه سوسک برنج سکته کردم شونه دندونه معمولی داشتم بردم تو روشویی حموم شونه کردم دیدم دیگه نیست ولی تخماش بود که شامپو زدم از بین رفت فک کنم زود فهمیده بودیم

خاک بر سر مسئول داروخونه بهش گفتم شونه مخصوص شنیدم داره گفت تو شامپو هست  اومدم دیدم یه شونه ذ ...

بابا انقدرم سخت نگیر دکتر ببر ببین چی لازمه انقدرم هرچی این و اون میگن نزن ب سر بچه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
این روشی که میگم انجام بده یه روزه میره سرکه سفید بریز رو موهاش جوری که کلن موهاش خیس بشه بد یه کلاه ...

اتفاقا کلاه رنگ هم گرفتم از داروخونه 

ولی رو شامپو دیدم نوشته درمان خانگی نکنید اثرش از بین میره

شما مختاری هرکاری میخوای بکنی وکسی دست وپای شما رو نمیبنده فکرنکنم شپش داشتن بیماری باشه😶

ی چند باری گفتید شما دو نفر

من گفتم بچه خودم باشه میبرم 

میگید ن دکتر لازم نیست

دیگ ‌این همه اصرار برا دکتر نرفتن برا چیه؟؟؟؟

چند تا پست هست ک همش دارم‌ همین جمله های تکراریو تکرار میکنم‌ دوباره یکی میاد میگه دکتر ن دکتر چیه دکتر نمیخواد دکتر لازم نیست🙄

دکتر رفتن ضرر داره ک انقدر مشتاقن همه ب دکتر نرفتن استارتر؟

چرا من نشستم با این حساسیتم به این مسیله دونه دونه همه رو خوندم الان سرم میخاره😑😂 با اتوی مو موهاشو اتو بزنی نمیره؟

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت