2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 297 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلیییییی  قابل شمارش نبود😭😭😭😭

اسی نگران نباش با شامپو کارشون تموم میشه مطمعن باش منو دخترمم پارسال گرفتیم یعنی وقتی دیدم دوتا شاخ دراووردم اخه ما خیلی وسواسیم یعنی میخاستم سکته کنم همین حشره ها با تخمشون دیدم  یبار فقط یبار شامپوشو زدم تموم یه ساله هیچ اثری ازشون نیس

اسی نگران نباش با شامپو کارشون تموم میشه مطمعن باش منو دخترمم پارسال گرفتیم یعنی وقتی دیدم دوتا شاخ ...

وایییی واقعا حال بدیه 

منم رسما دیوانه شده بودم 

جمعه پیش دیدم رو سر دخترم شنبه دکتر بردم دخترمو 

یه سرم و سه شامپو داد و دو روز زدم 

همون روز اول که زدم دیگه شکر خدا اثری ازشون ندیدم تا الان که یه هفته شده 

خدا کنه ریشه کن شده باشن

موهای خودمم اتفاقا چند تا بزرگ داشت که با شانه کردن افتاد از روشون و دیگه چند روزیه چیزی نمیبینم شکر ...

خدارووووو شکر ببین ان شالله که همه مشکلات زندگی مثل شپش باشه بخدا ، چن روزه حل میشه خدا کنه اصلا هیییییچ مشکلی نباشه حالا اینو نمیگم سرم بیادا نه میگم من حاضرم مشکلات زندگیم نباشه واین مشکل جاشون باشه که چند روزه حلش کنم. میخام بگم راه حل داره فقط اینکه استرس ندین به خودتون سر این که روانتون نابود میشه 

..........
خدارووووو شکر ببین ان شالله که همه مشکلات زندگی مثل شپش باشه بخدا ، چن روزه حل میشه خدا کنه اصلا هیی ...

اره میفهمم دقیقا چی میگی عزیزم

شکر خدا فکر کنم الان برطرف شده دیگه و اثری ازش نیست 

شپشا به سختی با شونه جدا میشن ولی رشکا جدا نمیشن  حالم خیلییی بده😭😭😭😭

اونو باید با دست بکشی بیرون با شونه نمیاد سر خواهرم کور شدم از دختر همسایه گرفت فحشی بود که میداد متنفرم از مادرهای بی خیال و بی عار که میدونن بچشون چه سرما خورده چه ویروس داره چه شپش داره چه و چه هر بیماری واگیری که داره جلوگیری نمیکنن بقیه نگیرن یا نیان بیرون یا میبرن دکتر نذارن نزدیک بچه ای بشه یا اطلاع بدن مادر بچه نذاره نزدیک بشه یا تو همسایگی بچه رو نمیتونن نگه دارن اطلاع بدن فلانی بچم اینطوریه در جریان باشید ما بزرگترا یه خاکی توسرمون میکنیم نمیدونم عیب و عار میدونن یا بفهمیم بچه هاشونو مجرم حساب میکنیم 

مادرها خواهش میکنم مثل اسی کمی اگاهانه رفتار کنید بقیه به دردسر نیوفتن کنترل کنید خودخواه ناشید

خودم ی خواهرشوهر بی عار دارم شوهرش از خودش نفهم تر با دخترش رفته کربلا دخترش ویروس گرفته تلفنی میگه ن ماشین گرفته بودش حالت تهوع داشت منم نرفتم دیدنش بعد دوهفته رفتم از شوهرش کفش بخرم شوهرش بچمو بوس کرده بعد فهمیدم میگم دخترت خوب شده میگه مریض نبود ی تب ی روزه داشت سخت نگیردقیقا دو روز بعدپسرم ویروس گرفت اسیر طبی کودکان بودم سه هفته بعد رفتم خونشون پدرشوهرمو ببینم شوهرش تازه تعریف میکنه نوبتی همشون گرفتن منم فردایی که پسرتو بوس کردم گرفتم یعنی ناقل بوده احمق بیشعور نفهم تو که خانوادت بیمارن ماسکم نمیزنیدیعنی ناقلید باید رعایت کنی خیر سرشون ادعای باسوادی میکنن ما دیپلمه ها بیسوادسواد نداشته بخوره تو سرشون اونقدر کفری ام از نفهمیشون هربار میاد تو ذهنم همینطور غیظ میکنم  

اونو باید با دست بکشی بیرون با شونه نمیاد سر خواهرم کور شدم از دختر همسایه گرفت فحشی بود که میداد مت ...

اره واقعا بعضیا خیلی بی خیالن متاسفانه

ما هم همچین کسایی داریم دور برمون متاسفانه

ولی خود من سعی میکنم اینجوری نباشم 

آدم نباید خودشو مدیون بقیه بکنه

اره واقعا بعضیا خیلی بی خیالن متاسفانه ما هم همچین کسایی داریم دور برمون متاسفانه ولی خود من سعی م ...

منم همینم واسه همین اینجا گفتم که مادرها هستن اگه کسی اینطوریه ی کم رعایت کنه بدونه بقیه چه عذابی میکشن شاید خودشون نمیدونن کارشون بده ی مادرم گوش بده غنیمته

پسرم مریض بشه تا دوهفته جایی نمیرم هرچند همینطوریشم زیاد نمیرم نمیام بخاطر امثال خواهرشوهرم تو فامیل جالبه معلمم هست مقطع ابتدایی این فصل تا بعد عید خونش نمیرم .

منم همینم واسه همین اینجا گفتم که مادرها هستن اگه کسی اینطوریه ی کم رعایت کنه بدونه بقیه چه عذابی می ...

کار خوبی میکنی عزیزم

واقعا نمی‌فهمم چرا بعضیا فرهنگشون پایینه و بچه مریض رو مدرسه میفرستن

کار خوبی میکنی عزیزم واقعا نمی‌فهمم چرا بعضیا فرهنگشون پایینه و بچه مریض رو مدرسه میفرستن

فرستادن و شاید مجبورن ولی اونم به معلم بگن حواسش به بچه ها باشه و اینکه مریضه نمیگن تازه مهمونی میرن ده تا درده بگن خودمون رعایت کنیم همین ویروس فقط دو روز تب کنه بعد تبشم قطع شه ولی ناقله اگه نگن اصلا متوجه نمیشی 

مادرهای عزیز حرفامو میخونید التماستون میکنم رعایت کنید تا اینهمه زنجیره نچرخه 

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز