2821
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7569 بازدید | 297 پست
نمیدونم والا اتوی مو دارم که درجه حرارتی هم تنظیم میشه 

اگه دخترت همکاری می‌کنه موهاشو اتو کن دیگه تو داغی که شپش و تخم شپش نباید زنده بمونه هر تیکه که اتو زدی با شونه مخصوص بکش هرچی هست توش در بیاد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وایییییی منم گرفته بودم حالا منم موهام فرررررررررر ببین تنها راهش اینه که شونه دندون ریز ریز ریززززززززز بخری ببین ریزاااااااااا موهارو روزی ۶ بار شونه کنییی من شونه میکردم میدیدنم شپش های ریز که تازه از تخم اوموم بیرون از تو سرم میریزه خب وقتی جلو رشد و بزرگ شدنشوو بگیری دیگه تخم نمیزارن کم کم ریشه کن میشن 

شونه شپش رو از داروخونه بخررررر عالیه 

۲ بعد که شونه دندون ریز هروز کشیدیییی روزی ۵ ۶ بار موهارو دسته به دسته اتو بکش حرارت تخمارو میکشه 

۳شامپو ضد شپش بخر 

ولی اصلشششششش همون شونهه هست ببین من فقط همین جواب داد باید تا از تخم دد میان بد شونه بکشیش 

نگران نباش ولی دو سه روز سخت میگذره من یه هفته موهاش رو شونه میکردم خودش خسته شده بود ولی بعد از شام ...

پس چرا من الان باز دیدم رو سرش؟؟؟؟

یعنی خیلی زیاده پس؟؟؟😭😭😭😭

رختخواب مهمان رو آوردم پهن کردم و نداشتم رو تختی که دیروز خوابیدیم بخوابیم 

فردا باید همه رو بشورم دوباره😭😭😭😭

بدترین قسمت اینه سر کار هم میرم آخه 

اره خداروشکر ولی آدم شوک میشه حتما لباساش رو اتو کن جسارت نباشه اگه همسرتون رو بازو ها و بدنش مو دا ...

والا من تا لباس تو خونه ای هم اتو میزنم 

به خدا مادرشوهرم میخرم می‌کنه که تو چرا همش اتو به دستی🤦

شکر خدا همسرم کلا کم مو هست بدنش و بازو و ... اصلا مو نداره

پس چرا من الان باز دیدم رو سرش؟؟؟؟ یعنی خیلی زیاده پس؟؟؟😭😭😭😭 رختخواب مهمان رو آوردم پهن کردم و ...

اگه نمیشورم هم اتو بخار بکش حرارت وبخار اب از بین میبره ولی دقت کن درز جای دوخت رو حتما با دقت بکشی 

حتما شونه دندونه ریز رو بگیر شامپو هم من لیندالایس استفاده کردم حتما تخم ها رو در بیار از تو موهاش چوناتو هم بکشی خیلی از تخم ها نزدیک ریشه مو هستن راحت نمیرن فقط شونه دندونه ریز روزی چندبار بکش انشالله رفع شه 

وای چه زیاد شونه مخصوص بگیر شونه کن اتو مو بکش و تخم هارو با دست جدا کن و حتما بترکونش تا از بین ب ...

رشکهایی که جدا کردم ریختم تو آب تو یه ظرف یه بار مصرف آخرش خالی کردم دستشویی 

من یه کمم چندشم میشه راستش کلا از حشرات بدم میاد و میترسم 

حتی اگه برنج مثلا سوسک داشته باشه نمیتونم بگیرم🤦😭

رشکهایی که جدا کردم ریختم تو آب تو یه ظرف یه بار مصرف آخرش خالی کردم دستشویی  من یه کمم چندشم ...

چاره چیه من که دیدم شپش ها رو گفتم به شوهرم بدبخت شدیم شپش داره شوهرم فرداش شامپو رو گرفت و تا سه روز بعد تموم شد ولی ترسش تو دلم بود تا یه هفته کلش رو روزی چند بار شونه میکشیدم برای اینکه منو اذیت کنه الکی میگفت میخواره سرم 😬😬

چاره چیه من که دیدم شپش ها رو گفتم به شوهرم بدبخت شدیم شپش داره شوهرم فرداش شامپو رو گرفت و تا سه رو ...

من همون موقع که دیدم بدو بدو رفتم داروخونه شامپو رو گرفتم به خدا 

حتی تعمیر کار اومده بود نت خونه خراب شده بود وصل کنه شوهرم هی گفت بزار بره با هم میریم میگیریم گفتم نه دیر میشه 

خدا کنه مال ما هم زود از بین بره به خدا حالم خیلی بده 

تو این ۳۸ سال تا حالا اطرافم کسی شپش نداشت اصلا😭

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز