2821
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7569 بازدید | 297 پست

این همه دکتر و دانشمند پس دارن چه غلطی میکنن طی این همه سال هنوز شپش ریشه کن نشده باید کلا نابود میشد این موجود چندش

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای منم دخترم گفت سرم یه قسمت میخواره من گفتم یا خدا  وقتی رفتم تو حموم شونه کردم سه تا افتاد ...

چه خوب زود فهمیدی 

من شونه زدم حدود ۲۰ تا ریخت تو حمام 

ولی الان باز دیدم دو سه تا هست لای موهاش😭😭😭😭😭

چه خوب که زود از بین رفته  خدا کنه مال ما هم زود خوب بشه

اره خداروشکر ولی آدم شوک میشه حتما لباساش رو اتو کن

جسارت نباشه اگه همسرتون رو بازو ها و بدنش مو داره هم اونجا رو چک کنین امکان داره اونجا هم برن

عزیزم شما چرا متوجه نیستی هیچ دکتری تخصص درمورد شپش نداره که ایشون بخواد بره پیشش این موضوع یه چیز& ...

آقا تو تجربت بیستر از همس و بیشتر میدونی، اوکی.

حالا ول کن 

دیدم روشای نی نی سایتیارو، پیف پاف بزن!

بفرستش مدرسه!

ب حرف دکتر بی تخصص حداقل بیشتر میشه اعتماد کرد تا این نظرات

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

شامپو ب تنهایی اثر ندارع شونه ضد شپش هم بگیر بعد حموم ب سرش بکش هر روز دوسه روزه رفع میشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چه خوب زود فهمیدی  من شونه زدم حدود ۲۰ تا ریخت تو حمام  ولی الان باز دیدم دو سه تا هست ل ...

وای چه زیاد شونه مخصوص بگیر شونه کن

اتو مو بکش و تخم هارو با دست جدا کن و حتما بترکونش تا از بین بره  حتما برو دکتر چون شامپو ها شیمیایی نمیشه زیاد تکرارش کرد تا نبردی دکتر سس مایونز بمال روی سرش که همه جای مو و پوست سرش رو بگیره بعد کلاه بزار اینو یه دکترم تایید کرده بود که اثر داره راه خونگی