2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 297 پست

ببین شامپو بزنی اسفند هرچی دارن میگن بی فایدس 

فقط کچل زیر نیم سانت که همه برن 

ببین بمونه شپش سر رو زخم وبعد کچل میکنه خصوصا دختربچه 

یکی ازتون بگیره بدبخت میشه 

تنها راه کچلی وشستن همه چیه 

من دیگه کلی برات  نوشتم اینا برو نیستن   گفته باشم لای درز لباس زنده میمونه میره توسر یکی دیگتون 

سریع تکثیر میشن تومو خودت  هم که هست عملا شپش داری دیگه بی مو شدی بعد غصه میخوری که نمیزنم

آرایشگاه هم نرو با ماشین توخونه بزن مردم میگیرن آرایشگر هم قبول نمیکنه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین شامپو بزنی اسفند هرچی دارن میگن بی فایدس  فقط کچل زیر نیم سانت که همه برن  ببین بمو ...

عزیزم شنیدم انواع مختلف داره شپش 

خیلی از کاربران هم گفتن تو‌ همین تاپیک که درمان شدن 

حتی دکتر هم گفت درمان میشه و نگران نباش اصلا 

اگه اینقدر درمانش سخت بود که خود پزشک می‌گفت موهاتونو بزنید 

دکتر گفت خانم ها توروحیشون تاثیر میذاره ولی باید بزنن

اینقدر من برای شما توضیح دادم بعد میگید بقیه میگن درست میشه 

مطمعن باش حشره موذی هست به این راحتی نمیره الان کم میشه فکر میکنی حل شد بعد دوباره چن ماه بعد روزازنو 

بعدم ادم رفت وآمد داره اگر کسی بگیره خیلی گناه بارمیشه ادم 

دخترت هم کوچیکه اگر دورازجون کچل بشه چی 

بعد سرعت تکثیر خیلی خیلی بالاست سریع توسر پر میشه 

باز خودت میدونی اینجور که بقیه بهت میگن دیگه چن سالی درگیری 

حالا کاری نداره همه راه هارو امتحان کن بعد که نا امید شدی بزن 

دیگه من با صداقت گفتم منم اینجور شدیم این کار کردم سر ۵ روز دیگه توخونه ولباس وسایلم نبودن خلاص شدم 

الان برو تایپیک هارو بخون میگن ول کن نیست این حشره 

فدات شم ممنونم  والا برای خودمو شونه کشیدم  دکتر گفته بود سرکه و آب جوش مخلوط کن و شونه ...

خب خداروشکر انگار داره کم میشه.ولی رنگ نزار به نظرم.من چندین سال پیش یکدفعه خالم از سگ همسایشون گرفت داد بهمون یکبار هم خودمون از پشتی های ویلا ی اجاره ای ولی خالم دکلره و رنگ مو هرچی گذاشت خیلی فایده چندانی نداشت موهای بچه خراب میشه حیفه.سس مایونزم هیچ تاثیری نداره چون درصد سرکه اش انچنانی نیست انشالا با همون شامپو و شونه کشیدن تموم میشه

عزیزم شنیدم انواع مختلف داره شپش  خیلی از کاربران هم گفتن تو‌ همین تاپیک که درمان شدن  ح ...

به فکر کوتاه کردن نباش اصلا کوتاه کردن فقط در صورت کچلی کامل میتونه به ریشه کن شدن شپش کمک کنه که خب اصلا نمیشه.مردا موهاشون کوتاهه ولی ربطی نداره میگیرن 

خب خداروشکر انگار داره کم میشه.ولی رنگ نزار به نظرم.من چندین سال پیش یکدفعه خالم از سگ همسایشون گرفت ...

اره شکر خدا 

امروز بردمش مدرسه مدیر مدرسه هم گفتم نگاه کنه از بس نگران بودم 

نگاه کرد گفت هیچی نداری شکر خدا شما خیلی استرسی هستی 

وقتیم دخترم مدرسه بود کل خونه رو با محلول سم شپش ضد عفونی کردم کامل 

یدونه سم کاملا تموم شد🥴

اره شکر خدا  امروز بردمش مدرسه مدیر مدرسه هم گفتم نگاه کنه از بس نگران بودم  نگاه کرد گف ...

خب خدارشکر.اصلا اونا تو رخت خواب و اینا خیلی نمیتونن فعالیت کنن چون از خون سر تغذیه میکنن به فاصله ی چند روز میمیرن بیرون که باشن.الان که خشرات تموم شده حتما سرکه رو امتحان کن که تخم ها پوچ بشن بعد هم دونه دونه  تخم ها رو ببرید سخته ولی تموم میشن

خب خدارشکر.اصلا اونا تو رخت خواب و اینا خیلی نمیتونن فعالیت کنن چون از خون سر تغذیه میکنن به فاصله ی ...

دقیقا دکتر هم همینو بهم گفت ولی باز گفتم ضدعفونی بشن بد نیست 

خوشخواب هم کامل اتوی داغ کشیدم 

همش با سرکه شونه میکشم موهای خودمو دخترمو 

تخم ها رو دو سه تا دیدم پوچ شده بود روی سر دخترم شکر خدا 

دکتر گفت با این شامپو تخمها پوچ میشن

دقیقا دکتر هم همینو بهم گفت ولی باز گفتم ضدعفونی بشن بد نیست  خوشخواب هم کامل اتوی داغ کشیدم&n ...

چه خووب اشکال نداره هرکاری که خیالت رو راحت میکنه انجام بده فقط سر همسرت هم چک کن که اگر گرفته سریع درمان بشه

دقیقا منم همین کارو کردم  فقط تاید نزدم  وای یعنی ممکنه مادرش خوب نرسیده باشه؟؟؟

والا بچش ی از ی بچه دیگه گرفته بود ولی خب بعد اینکه گرفت اصلا اهمیت نداد تمیز نکرد کل سرش شده بود شپش 

🖤🥀
والا بچش ی از ی بچه دیگه گرفته بود ولی خب بعد اینکه گرفت اصلا اهمیت نداد تمیز نکرد کل سرش شده بود شپ ...

یا خداااا 

من هر روز دارم موهاشو با سرکه شانه دندانه ریز شانه میزنم 

همش چک میکنم 

شکر خدا انگار بر طرف شده و دیگه اصلا حتی تخمهاش هم نمیبینم 

امروز بچه داداشمم چک کردم اونم شکر خدا چیزی نداشت دیگه

یا خداااا  من هر روز دارم موهاشو با سرکه شانه دندانه ریز شانه میزنم  همش چک میکنم  ...

منم راستش بچه خواهرشوهرم بود زیاد رفت امد داشت نگران بودم خودمم بگیرم هی با خودم میبردمش حموم میرسیدم کمتر میشد ولی باز برمیگشت چون مادرش رسیدگی نمیکرد از قبل عید اینا شپش گرفتن دیروزم باز سرشو نگاه کردم همچنان بود

🖤🥀