2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 297 پست
باید تخمهاشم جدا کنی از رو موهاتون و اسپری ضد شپش لباس هم دو سه تا بگیر به مبلها و تخت خواب بزن رو ب ...

دقیقا تخم هاشو جدا کردم 

الان نگاه کردم هنوز چند تایی بود رو سر دخترم ولی درشون آوردم دیگه زنده نبودن 

دکتر گفت این محلول رو با شامپو استفاده کنی تخم ها هم پوک میشن همه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من چند سال پیش از بچه مدرسه ای ها گرفتم دو ماه طول کشید چون موهام بلند و پر بود با این کارا ۲ ماه رف ...

دقیقا موهای دختر منم بلنده 

فعلا که سرکه زدم به گفته دکتر با محلول و شامپو 

خدا کنه خوب بشه 

دقیقا موهای دختر منم بلنده  فعلا که سرکه زدم به گفته دکتر با محلول و شامپو  خدا کنه خوب ...

خوب میشه سر خودتونم چک کنید پتو و ملافه و بالشت هم ممکنه آلوده باشه برا  اینا هم اسپری هست ولی لکه اسپری میمونه بعدها باید بشوریش شونه هم مرتب هر روز شسته بشه

خوب میشه سر خودتونم چک کنید پتو و ملافه و بالشت هم ممکنه آلوده باشه برا  اینا هم اسپری هست ولی ...

چک کردم اتفاقا عزیزم 

اسپری هم گرفتم و همه چیز رو الان دارم ضد عفونی میکنم 

چون خونم کوچیکه و واقعا سخته هر روز بخوام بشورمشون

ببین دوست عزیز من حال شما رو درک میکنم منم مثل شما بودم همهروش امتحانمکردم ولی بهترینش آب اسفند بود .ی مقدار اسفند بجپشون آبش بزن به موهاش بعد پلاستیک بکش یک ساعت بعد بشور با نرم کننده بعد شونه بکش 

اسفند خیلی گرم هست و به شدت میکشه

دیروز بردم پزشک عزیزم  کلینیک به سیما بردمش اگه تهران باشی می‌شناسی احتمالا  دکتر محلول ...

عاقلانه ترین کار رو کردید

بی مشورت با پزشک اقدامی نکنید خدایی نکرده بدتر شه 

ان شا الله مشکلتون حل شه عزیزم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
والا دو هفته پیش خبر مرگم گفتم بریم سفر  رفتیم مثلا شمال و با اینکه خودمون شمال ویلا داشتیم رف ...

ببین باید هروز ببریش حموم و از این شامپو بزن واسش  خودتونم بزنید حتما و شونه بکشید تا شپش بزرگا از بین برن بعدش میمونه رشکا تخمریزی زیاد میکنن لعنتی ها. باید هروز سر دخترت و چک کنی تا میتونی از رشکا با دشتت بگیر نندازی توی خونه ها ؟ بریز توی آب تا بره موهای خودتم بده شوهرت چک کنه ولی همسرتون فک نکنم اختیاح اشه چون موهاش کوتاه شاید اصلا نداشته باشه سرش ولی حتما این بررسی ها رو تا یک هفته ۱۰روز انجام بدین مطمئن باش حل میشه اگرم دیدی خیلی گرا ریزی کرده موهاتون ببرید کوتاه کنید حتما  راستی اگه خواستی برزسی متی موهارو برو توی آفتا خیلی مشخص میشن 

دخترم نشست گریه کردن  حاضر شدم سریع رفتم داروخونه و شامپو ضد شپش گرفتم  هم برا خودم و هم ...

ببین شامپو تو چشمش نره 

اگر میخوای خلاص شی  همتون باید کچل کنید واقعا کچل ها 

من خودم دهات چشمه آب رفتیم اونجا بیرون لباس میذاشتن دخترم گرف گفت همتون داشته حساب میشید 

اصلا ربطی به تمیزی نداره 

اگر کچل نکنید تونیم سانت مو میمونه از توسر یکی بدیگری میره 

من خودم دختر وپسرم وشوهرم همه کچل کردیم به نزدیکه گفتیم ولی دورتر سرکار شوهرم گفت موهاش کم شده می ریزه زده 

بعد لباس ها رو بشور اتوکن همه بذار تو نایلون دوروز بمونه گره بزن 

وسایل شخصی وشانه هرچی ارزش نداره بریز بره با آب جوش بشور بعد مشما گره بزن 

فرش وموکت جارو برقی پشت رو وبعد شامپو فرش 

رو بالشی رخت خواب پتو همه بشور با آب گرم فقط رخت خواب خیلی مهمه 

من دیگه فکر نکنی وسواسم دیگه تواتاق بند بستم رو طناب خشک میکردم در این حد 

حتی دیوار رو هم بخارشور زدم 

اینا تو لباس میمونن تا چن وقت  زندن

بعدم موهام درآمد رفتم دکلره که خیالم راحت شه 

الان یک ساله دیگه نیست 

ببین ادم مسول هست این کارو نکنی یکی میگیره گردن توهست 

مطمعن باش اینجور نکنی خلاصی نداری 

اگر دلت نمیاد با ماشین بزنی به این فکر کن که یچی داره توسرت راه میره خون سرت رو می مکه دیگه من موهام تا نزدیک رونم بود خیلی حساس بودم دیدم این همه بشور بساب نزنم باز ببینم چی کنم دیگه کچل کردیم همه

ببین باید هروز ببریش حموم و از این شامپو بزن واسش  خودتونم بزنید حتما و شونه بکشید تا شپش بزرگا ...

همه این کارا رو انجام دادم 

فعلا که از بزرگان دیگه خبری نیست شکر خدا 

دکتر گفت تخم ها هم پوک میشن با این شامپو و درست هم می‌گفت دیشب چند تا دونه بود دیدم پوک شده شکر خدا 

انشالله از بین بره واقعا روانیم کردن لعنتیا