2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 297 پست
منم راستش بچه خواهرشوهرم بود زیاد رفت امد داشت نگران بودم خودمم بگیرم هی با خودم میبردمش حموم میرسید ...

وایییییی از قبل عید داشته تا الان مونده 

چطور اینقدر مادرش بی خیاله؟؟؟؟

وای لعنتی خیلی دیر میره خیلی هم چندشه🤦🏻‍♀️من یبار گرفتم حتی غذا نمیتونستم بخورم همش حس میکردم غذا کثیفه 

ما اومده بودیم زندگي کنیم ،نگو زندگي هم همین برنامه رو داشت🗿یه دلم میگه برم...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شپش از کثیفی نیست‌ ..این یه بیماری بین المللی شده وقتی مدارس باز میشه شیوع پیدا میکنه باید خیلی مراقبت کنید تنها راهشم‌اینه که روزی چندبار موهاشو شونه کنی با شوننه دندونه ریز.

الان‌که گرفته از عطاری محلول مخصوص بگیر

وای لعنتی خیلی دیر میره خیلی هم چندشه🤦🏻‍♀️من یبار گرفتم حتی غذا نمیتونستم بخورم همش حس میکردم غذا ...

شپش‌از کثیفی نیست.

تخمش تو‌عرق کف سر رشد میکنه.

تنها راهش این که سر که عرق کرد سریع برید حموم.

شپش زود انتقال پیدا میکنه

حتما روبالشی ها وملافه هاروبشوروگرنه تخم میزارن

سس مایونز بزن به سرش 

میگن رنگ هم میکشتشون

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

من دخترم سه سالشه گرفت سریع پرسون آوردم هم تخما هم شیش ها رو کشتم طی چهار پنج روز البته موهاشو کوتاه کردم و بعد اونا رو کشتم تموم شدن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

شپش هیییچ ربطی به تمیزی نداره من خودم ۳ بار گرفتم یه بار از یکی از دوستام یبارم همش بین دارو درختا بودم بعد رو سرم دیدم یه بارم از خواهرم گرفتم و هر سه بار درمان شد 

شامپو ضد شپش رو ادامه بده 

روی سر سرکه سیب بزن قشنگ کل سر رو با اسپری بپاش بعد یه کیسه سر کن بزار نزدیک ۳۰/۴۰ دقیقه بمونه بعد تو هموم قبل اینکه موهارو بشوری با شونه دندونه ریز مو ها رو شونه کن بعد بشور کلی نرم کننده بزن دوباره ۵ دقیقیه با شونه دندونه ریز شونه کن بشور این کار ها رو انقدر ادامخ بده تا شپش ها بزن اگر هم میتونی موها رو کوتاه کن راحت تر میشه کارت

خودم و همه چیزم رو دادم رفت ، حیف دیگه بر نمیگرده....🥀

دخترم نشست گریه کردن  حاضر شدم سریع رفتم داروخونه و شامپو ضد شپش گرفتم  هم برا خودم و هم ...

اول اینکه فقططططط خونسردی خودتو حفظ کن والکی دخترتو استرس نده درسته شپش سخته ولییییییییییی اول از همه مهمه که خونسردیتو حفظ کنی، هیچی هیچ کاری نیاز نیس سعی کن ۴،۵ روز غذا رو حاضری درست کنی تا کارات کمتر شه فقط تا میتونی روزی چن بار با شونه شپش موهاشو شونه کن یه پارچه تمیز بنداز زیرش تا معلوم شه و تخمهاشم از تو سرش دونه دونه با ناخنت دربیار ولهش کن، ۴روز ۵روز اینکارو بکنی نسلشون نابود میشه ، فقط اینو بدون همه این اشتباه بزرگو میکنن که اضطراب بزرگی میندازن تو وجود خودشون وخونواده و درنهایت با همه سختی اون شپشها از بین میرن فقط به خودت بگو تموم میشه همه چی، فقطم رله حلش اینه که شونه بکشی وتخمها رو دربیاری وروزی یبار حتما حمکم ببری، موهای خودتم هرروز یه نگاه بندازین محض اطمینان

..........

فقط باتاید. بشور موهاشو، وسط مایونز بزن وتو افتاب بشینه، روغن زیتون وروغن بادام بمال سریع میمیرن، یآدمه بچه بودیم جوجه هامون شپش میگرفتن روغن نباتی میزدیم میزاشتم تو افتاب یروز خوب میشدن