2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 297 پست

من سه سال پیش نزدیک یکسال درگیرش بودم هررررروشی رفتم شامپو نفت سس مایونز اسپند. اصن همه چییی.حتی موهامو کوتاه کردم.

اخر یه خانومه تو شهرمون محلول ضد شپش داشت ازش گزفتم ییار زدم رفت ک رفت.

ازون سال دوبار دیگم پسرم گرفت سریع ازش میگیرم میزنم تموم میشه.خدا خیرش بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استخر رفتید تابستونی؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

حیوون خانگی دارید؟

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
دخترم نشست گریه کردن  حاضر شدم سریع رفتم داروخونه و شامپو ضد شپش گرفتم  هم برا خودم و هم ...

دختر خاله های منم گرفتن پارسال از مدرسه گرفته بودن.محلول ضد شپش بگیر براش بزن. موهاشو پاکسازی کن تخم شپشا رو درار دونه ب دونه. موهاشو هم مرتب اتو بکش بعد ک پاکسازی کردی تمام رویه بالشتی و پتو و روتختیا رو بشور

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

گویا برا درمان شپش حتما باید موها از ته زده بشه و تمام تشک ها و ملحفه ها عوض بشن

تخم شپش نسبت به همه چی مقاومت تقریبا یعنی اگه تخم لا به لای موها باشه هر چقدر هم که شما کار انجام بدید و شپش پرت کنید باز تخم ها مراحل نمو و رشد رو طی میکنن

حتما ببرید پزشک 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱