2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 297 پست
دقیقا الان می‌خوام ببرم پس بدم  ظهر شوهرم رفت گرفت  ۸۰ تومن هم پولشو داده  خدا کنه ...

قبول میکنه بگو اینجاحواسم نبودنگاه نکردم شیارهاش بافاصله هست .ازمال عکس من بگیر اونجاهم نگاه کن ببین شیاراش چجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا الان شانه زدنم تموم شد  امروز ۴ ساعت شانه زدم براش

خسته نباشی عزیزم .واقعاا خیلی سختهه میدونم.فقط هرکاری برای سر دخترت انجام میدی بده دخترت یا همسرت برای خودت هم انجام بدن چون یکی خوب شه یکی داشته باشه باز میگیرین از هم

دقیقا الان می‌خوام ببرم پس بدم  ظهر شوهرم رفت گرفت  ۸۰ تومن هم پولشو داده  خدا کنه ...

قبول میکنه بگو اینجاحواسم نبودنگاه نکردم شیارهاش بافاصله هست .ازمال عکس من بگیر اونجاهم نگاه کن ببین شیاراش چجوریه..۸ساعت هم سس مایونز بزن بانایلون بپوشون خیلی تاثیرداره همه چیز رومیکشه

خسته نباشی عزیزم .واقعاا خیلی سختهه میدونم.فقط هرکاری برای سر دخترت انجام میدی بده دخترت یا همسرت بر ...

فدات شم ممنونم 

والا برای خودمو شونه کشیدم 

دکتر گفته بود سرکه و آب جوش مخلوط کن و شونه رو بزن توش و بکش به مو 

مال خودمو که کشیدم کلا تو این سه روز ۳ تا دونه بالدار افتاد بیرون و رشک نداشت 

ولی باز شامپو میزنم حتما 

قبول میکنه بگو اینجاحواسم نبودنگاه نکردم شیارهاش بافاصله هست .ازمال عکس من بگیر اونجاهم نگاه کن ببین ...

رفتم داروخونه شونه فلزی دیگه نداشت 

به جاش اسپری حشره کش برای ملافه و ... گرفتم

قبول میکنه بگو اینجاحواسم نبودنگاه نکردم شیارهاش بافاصله هست .ازمال عکس من بگیر اونجاهم نگاه کن ببین ...

الان اومدم خونه مامانم 

مامانم قبلا معاون مدرسه بود 

نگاه کرد موهای دخترمو 

گفت اصلا هیچ رشک و ... نمونده توش 

می‌گفت چطوری همه رو تمیز کردی اخه؟؟؟🤪

البته دخترم سر درد شده و میگه امروز محلول نمی‌زنم دیگه 

فکر کنم محلول زیاد زدم آلرژی داده به سرش 

اره شکرخدا  خودمم هر چی نگاه میکنم حتی یدونه رشک هم نمیبینم  فقط به نظرت امروز هم محلول ...

نه امروز نزن دوسه روز دیگه بزن .بعدهم هرازگاهی موهاتونگاه کن اگه ۳هفته چیزی نبینی دیگه کاملاازبین میرن

نه امروز نزن دوسه روز دیگه بزن .بعدهم هرازگاهی موهاتونگاه کن اگه ۳هفته چیزی نبینی دیگه کاملاازبین می ...

آخه دکتر گفته بود فرداش بزن دوباره براش 

البته مامانمم میگه نزن براش بزار پس فردا بزن دوباره 

پس چک کنم ببینم تو سه هفته میبینم چیزی دوباره یا نه

سلام دوست عزیز دختر من چندسال دیدم مدام داره سرش میخارونه .مدرسه نمی‌رفت.من نگاه سرش نکردم و فقط شامپوش عوض کردم باز دیدم مدام مشغول خاروندن سرش هست وموهاش رو داشتم صاف میکردم دیدم یذجانور ریز رو موهاش هست نفهمیدم شپش هست وقتی نگاه موهاش کردم دیدم پر تخم شپش و پر شپش وای حال الان شما داشتم .شامپو شپش گرفتم .با این که موهاش پایین تر کمرش بود بردم کرد کوتاه کردم .قبل هر روز اسفند میجوشوندم آبش میزدم به سر خودم و دخترم حدود یک ساعت بعد داخل حمام شامپو میزدم.بعد نرم کننده و بعد شونه ریز 

بعد حمام هم داخل آفتاب تخم ها در نیاوردم 

من تمام ملحفه  لباس رو داخل یک دیگ پر آب جوشپندم آخه دور فهمیده بودم .و با زحمت بسیار از بین بردمشون

بهترین راه حل اسفند بجپشون بزن به سرش

من همه روس امتحان کردم ولی این عالی بود بوی تند و خودش هم تند هست نابودشون میکته