2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 297 پست

تجربه شخصیمه 

با سرکه و شانه دندانه ریز هروز چندباری شونه کن موهاشو

من نرم کننده ماسک موعه قوی میزدم برا سر یکی از بچه های فامیل بعد دسته دسته میکردم موهاشو با شونه خیلی دندونه ریز شونه میکردم تو حموم ب کف سرش تاید میزدم ابکشی میکردم بعد شامپو شپش میزدم خوب جواب داده بود دیگ سپردم ب ننش نمیدونم چیشد

🖤🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید تخمهاشم جدا کنی از رو موهاتون و اسپری ضد شپش لباس هم دو سه تا بگیر به مبلها و تخت خواب بزن رو بالشتی و لباسهاتونو اول تو یه کیسه بزرگ. بریز توش اسپری کن درشو سفت ببند بعد دو سه روز بشور پهن کن حتما حتما تو آفتاب دو سه روز هم تو آفتاب بذار باشه 

اگه اینکارو نکنی دوباره از یه جایی رشد میکنه 

هرچی پتو بالش دم دستی داری هرچی لباس که پوشیدینشون با آب گرم بشور اتو بزن لباسارو،  آب پیاز ، سس مایونز ، حنا ، شامپو شپش ، شانه دندانه ریز استفاده کن رفعشون میشه

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

حدودای ده دوازده سالم بود موهام شپشی شد .یه کتاب طب سنتی داشتیم توش نوشته بود که موها رو با اب لیمو خالص بشورید یعنی مثل شامپو بریزید تو موها وچند دقیقه چنگ بزنید بعد بشورید

دو سه با این کارو کردم موهام تمیز شد 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
چندهفته پیش محلول کرفتم ولی انردزبازم تخم دیدم پارسال دخترم گرفت قطزه معجزه گرفتم سریع خوب شد الان پ ...

قطره کیمیا دارم خواستید در خدمتم

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
کلاس چهارم امسال  دقیقا تا دیدم شپش گرفته گفتم فعلا نمیزارم اصلا مدرسه بره  حالا نمی‌دون ...

من چند سال پیش از بچه مدرسه ای ها گرفتم دو ماه طول کشید چون موهام بلند و پر بود با این کارا ۲ ماه رفت

روش سرکه و اسپند جوشیده شده 

روش شامپو مخصوص و نرم کننده 

روش سس مایونز  و روش جوشیدن گل ختمی

روش اتو کشیدن 

روش قیچی کردن اون قسمت ها 

پتو و بالشت و لباس هم باید شسته و تو آفتاب بمونه  هر هفته 

خیلی زحمت داره ولی مو کوتاه از بین رفتنش راحت تره 

اسم اش چیه؟

اسمشو یادم نیس حقیقتش. یه بطری کوچولو. سرش اسپری میزاری به تمام سر و موها اسپری میکنی یکساعت تا ۷۵ دقیقه میمونع بعد میشوری و بعدم با سشوار داغ موهارو خشک میکنی. دیگه تمامه تمام. قیمتشم الان صد تومن شده