2777
2789
عنوان

شوهر عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری. میگم سرکار برم میگه نه ،بری مردا نگات کنن .نیگم میرم اشپزخونه ظرف نیشورم میگه نه بهتتجاوز می ...

خیلی بده منم شرایطت تو رو داشتم بعد چهارده سال با دوتا بچه طلاق گرفتم سه ساله راحت شدم ولی تو این سه بلاهایی نبود ک سرم نیاد ،،ولی بلاخره پول جمع کردم مستقل شدم فقط یادت باشه خدا شاید یه جاهایی سکوت بکنه ولی مطمعن باش هر جا بدادت نرسید جای بعدی قشنگتر بلندت میکنه

خداا❤️❤️
چجوری. میگم سرکار برم میگه نه ،بری مردا نگات کنن .نیگم میرم اشپزخونه ظرف نیشورم میگه نه بهتتجاوز می ...

بهش میگم من مجردی لباس زیر خودمو نمیشستم بشدت ادم بد دلی هستم .ولی الان میرم دستشویی و حمومی ک غریبه ها استفاده کردن میشورم ک از بی پولی خفه نشم.

پرستار یک پیرزنم هستم چند نفریم از یک پیرزن پولدار پرستاری میکنیم من ماهی یکبار میرم از اون صد متر زمین بهم برسه 

خیلی بده منم شرایطت تو رو داشتم بعد چهارده سال با دوتا بچه طلاق گرفتم سه ساله راحت شدم ولی تو این سه ...

خیلی خسته ام ، خیلی صبوری کردم خیلی نادیده گرفتم خیلی ساختم .بشدت خستم

قلبم داغونه ،همیشه در همه حال استرس دارم

مدتیه براثر استرس دندونامو رو هم فشار میدم بحدی ک فکم درد میاد و اصلا نمیتونم کنترل کنم.زبونم میزارم لای دندونام ک فکم استراحت کنه انگار میخاد نصف شه

برعکس کاربرایی که میگن برو سرکار من میگم اصلا سرکار نرو چون این مرد پرتوقع میشه به این خوبی نیومده بخوای بری سرکار ازت توقع داره خرج خونه رو شما بدی و خیلی ببخشید در آخر هم هرزه خطابت می‌کنه ببین کی گفتم 

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
استارترعزیزای کاش زودتر به فکرمیفتادی چطور۱۵سال تحمل کردی؟

از اول متوجه شدم‌ولی خانوادم سخت مخالف طلاقن ، اصلا تو بدترین شرایط میترسیدم بهشون بگم 

باردار بودم انقدر کتکم زد تمام کتفم کبود بود جرعت نداشتم برم خونه پدرم.اونحا پسردوستن و دختر و اضافه و سربار میدونن

برعکس کاربرایی که میگن برو سرکار من میگم اصلا سرکار نرو چون این مرد پرتوقع میشه به این خوبی نیومده ب ...

دقیقا همینطوره ، چند سالی کار میکردم .همین بلاهارو سرم اورد

مثلا برم‌دکتر .اگر مرد باشه میخنده میگه بهت تجاوز ک نکرد .دس نکشب جایتو ک

ناراحت بشم میگه شوخی کردم

دقیقا همینطوره ، چند سالی کار میکردم .همین بلاهارو سرم اورد مثلا برم‌دکتر .اگر مرد باشه میخنده میگه ...

می‌دونی از کجا دونستم چون شوهر خودمم همینجوری رذله

چطور تحمل میکنی . حرفاش ریشه ادمو میسوزونه  

مجبورم 

خیلی رذله بلانسبت یکی تو طویله هم بزرگ بشه باز مثل این بار نمیاد 

تا موقعی که کارش گیره منو می‌فرسته اداره بانک و هزار جا که آقایون حضور دارن کارش که تموم شد بهم میگه هرزه 

خیلی خسیسه یک ماه می‌ره سرکار میاد انقد خونه میمونه که دیگه حتی تخم مرغ هم تو خونه واسه خوردن نباشه بعد می‌زاره می‌ره با اینکه می‌دونه تو خونه هیچی نیس میگه یکم کار کنم پول میفرستم دیگه پیش خودش نمیگه این مدت اینا چی بخورن

خیلی دهن بین و دمدمی مزاج خانوادش هرچی بگم بی چون چرا قبول داره

عرضه هیچ کاری نداره هیییییچ کاری خودم برای تک تک کارا باید همراهش برم حتی ماست خریدن رو بلد نیس انگار زن گرفتم کل مسعولیت زندگی با منه