خدا نکنه چیزی طبق میلش نباشه یا اسم پول و بیارم یوقتایی میده ولی بیشتر اوقات داد و بیداد میکنه ، چنان ک همه ی همسایه ها خبردارشن.
اگه مهمون بخاد بیاد خونمون بخاد پول خرج کنه همینطور،تا گریم درنیاد تا دم مرگ نرسوندم نمیده گاهی حلوی مهمون با عصبانیت رفتار میکنه بزور باهاشون حرف میزنه از خجالت میریم و زنده میشم الکی میگم با من حرفش شده
عزیزم همسرت خسیسه؟ توی مخارج زندگی و خورد و خوراک روزانه هم اینطوره؟ خیلی سخته که
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
مهمون دعوتدنکن، خانوادشم اومدنددرحدچای بده بهشون واحترامشون کن، دنبال اینه اگر پولی داری خرج ک ...
چقدر بمونم تو خونه .ب این باشه با هیچکس نباید رفت و امد کنم،خیلی کم رفت و امد دارم ، با ستا از دوستانش و فامیل درجه یک ک اونم بردار خواهرام سالی دو بار بیان خیلی اومدن یه خاهرم شاید هر سماه یکبار بیاد
عزیزم همسر منم کمی خسیسه و دست خودش نیست چون توی کودکی این رفتار توی شخصیتش شکل گرفته
من بهش گفتم ماهانه یه مقداری پول مشخص کن بهم بده برای مخارج خونه
گفتم ۵ تومن بده واسه خرجی
بقیه حقوقت رو هم پس انداز کن
دیگه خودم سعی میکنم همه چی بخرم
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️