2777
2789
عنوان

شوهر عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 67 پست

چرا مستقل نمیشی؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا این حد خسیسه وااقعا نباید بچه میاوردی شما

اره اشتباه کردم،خدا قشنگ صلاحمو میدونست بچه ی اولم مرد ،ولی بزور از خدا بچه خاستم.حالا ارزوی مرگ دارم دلم نمیخاد بچم زیر دست اینا بدبختی بکشه وقتی من تحمل ندارم اون ک لچه ست

گاهی بسذم میزنه زهر بریزم تو غذا با دخترم دوتایی بخوریم

منم چندبار این مدلی باهاش حرف زدم قبول میکنه ، میده ولی ماهانه نمیده مثلا دو تمن بده خدذ نکنه پول تم ...

عزیزم بنویس روی کاغذ 

بگو اینقدر گوشت نیازه اینقدر مرغ اینقدر حبوبات و لبنیات اینقدر میوه و یه مقدار هم برای خرج مدرسه و خوراکی دخترت 

من اینطوری قانعش کردم ، اگه زورش میاد یهو بده بهش بگو هر ۱۵ روز بده بهت 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اره اشتباه کردم،خدا قشنگ صلاحمو میدونست بچه ی اولم مرد ،ولی بزور از خدا بچه خاستم.حالا ارزوی مرگ دار ...

جداشو عزیزمن

این افکار چیه؟.

خودتو دخترتو نجات بده

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

واسه کی داره جمع میکنه؟

کاش فقط این سوالو جواب بده

این لیاقت زن و زندگی رو نداره

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
خانوادم نمیزارن.اگر پشتوانه داشتم حتما ازش جدا میشدم و برای خودم زندگیمیکردم

برو سرکار تو الان مادر یه دختری خودت یه خانواده ای منتظر اجازه خانوادتت نباش

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

اره اشتباه کردم،خدا قشنگ صلاحمو میدونست بچه ی اولم مرد ،ولی بزور از خدا بچه خاستم.حالا ارزوی مرگ دار ...

واااا زهر چی بریزی دلت میاد؟

یارو شوهرش شیشه میکشه اینو نمیگه

شوهرت خسیسه....اگه عصبی بود در همه حال عصبی بود نه فقط موقع پول خواستن

خسیسی هم یه نوع بیماریه تا حدودی عادت کرده دست خودش نیست

شما اول باید مشاوره برید سعی کن راضیش کنی دیدی نمیاد

خودت برو راه حل جلو پات میزاره

درست نشد دیدی دنیا وزندگی برات قشنگی نداره سختته جدا شو حق حضانت دخترتم بگیر  یکم سختی داره ولی ب آسایش میرسی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

خودت باید بفکر خودت باشی 

چجوری.

میگم سرکار برم میگه نه ،بری مردا نگات کنن .نیگم میرم اشپزخونه ظرف نیشورم میگه نه بهتتجاوز میکنن

ی اتاق داشتیم خودم خیلی تلاش کردم امادش کردیم مسافر میدیم خودم میرم تمیز میکنم خودم مسافر میگیرم میگم پول اون مال من .میگه باشه .ولی خدا نکنه قرونی از اون‌پول خرج کنم واویلا میشه

مگه چی میخرم وسبله برا دخترم و وسیله برا خونه