2777
2789

مشاور مدرسه رو باید یجوریغیر مستقیم مطمئن کنم قصد خودکشی ندارم

اخع آزمون غربالگریمم قرمز شده ولی به من نگفته

بعدم اون میدونست که بمدت به شدت تو فکرش بودم

میدونه ۶بار خودکشی ناموفق داشتم

چجوری مطمئنش کنممم؟اخه دیکه باهم حرفم نمیزنیم کلا روم نمیشه برم پیشش دیگه،تو مدرسه هم وقت نمیکنه الان چون مراقب امتحانه،ولی بعد امتحان وقتش خالیه ۱۵-۲۰دقیقه...

ولی قبل تموم شدن امتحانا باید مطمئنش کنم

چون حرفمم باور نمیکنه سخته،میدونه دروغمیگم خوبم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂🤦تورخدا یه راه فوری بگووونیاز به کمک فوری دارممم

والا مگر اینکه معدلت بیست بشه بیخیال بشه🤣

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

اون متوجه میشه اگه دروغ بگی...به نفعته حالا که خراب شده خراب ترش نکنی

گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن

اون متوجه میشه اگه دروغ بگی...به نفعته حالا که خراب شده خراب ترش نکنی

نهه نیاز دارم خیلی سریع مطمئنش کنم حالم خوبه

دروغ گفتن خیلیم فکر نکنم سخت باشه به هر حال اونو یکاریش میکنمممم

خودکشی رفتار تکانه ای است. یعنی آدم همیشه تو فکرش نیست و قصدش را نداره. ولی شرایطی در ذهن و مجیط پیش میاد که این راهکار مورد توجه فرد قرار می گیره. پس مهمه که فردی که حتی به فکرش هم افتاد مورد حمایت روانی قرار بگیره و کمک بشه که محیط و ذهنش آروم تر بشه تا این تکانه ها کمرنگ تر و حذف شوند. پس اون نی دونه تو الان تو فکرش نیستی ولی نگرانه که دوباره محیط و شرایط جوری پیش بیاد که تو بری تو فکرش.

خودکشی رفتار تکانه ای است. یعنی آدم همیشه تو فکرش نیست و قصدش را نداره. ولی شرایطی در ذهن و مجیط پیش ...

نه نه برا من اصلا اینکوری نیست،حتی تو شرایط عادیم تو فکرشم

مشاورم اینو میدونه

توروخدا یه راهکار بدههه مطمئنش کنم حالم خوبه

نهه نیاز دارم خیلی سریع مطمئنش کنم حالم خوبهدروغ گفتن خیلیم فکر نکنم سخت باشه به هر حال اونو یکاریش ...

میتونی دروغ بگی شاید ول کنه ولی باورش نمیشه..تجربه شو دارم😂

گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن