2777
2789
عنوان

شوهر عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 67 پست
مجبورم  خیلی رذله بلانسبت یکی تو طویله هم بزرگ بشه باز مثل این بار نمیاد  تا موقعی که کا ...

چند ساله ازدواج کردی 

شوهر من میگه من کار میکنم شما میخورین .اصلا راضی نیس ، 

من گوه خورم با این ازدواج کردم

نمیزارن خانوادم .میگنن ب این خوبی ، خبرشو ندارن ک 

خب اشتباه از شماس وقتی نگی همیشه قایم کنی از کجا میخوان بدونن بگو شاید یه فکری به حالت کردن تا مشکلو نگی حل نمیشه که بفکر چاره باش نه مردن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ساله ازدواج کردی  شوهر من میگه من کار میکنم شما میخورین .اصلا راضی نیس ،  من گوه خور ...

۸ سال

دقیقا شوهر منم میگه حرومت باشه هشت سال تو خونه ام هر چی خوردی

بدبخت مریضه دیگه آدم سالم که اینجور نمیشه خدا زدتش که روانش ناسالمه دیگه نفرین منو لازم نداره

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
۸ سال دقیقا شوهر منم میگه حرومت باشه هشت سال تو خونه ام هر چی خوردی بدبخت مریضه دیگه آدم سالم که ا ...

خدا بهت صبر بده ، سعی کن رو اعصابت مصلت باشی حرص نخوری که به روز من گرفتار نشی ، 

من همیشه فکر میکنم رذه امیدی هست باهاش حرف ک میرنم میگم خسیسی میگه نه اصلا .باور نداره ک خسیسه

خب اشتباه از شماس وقتی نگی همیشه قایم کنی از کجا میخوان بدونن بگو شاید یه فکری به حالت کردن تا مشکلو ...

حل ک نمیکنن .تو زندگی خاهرم مشکلات خیلژ بدتری هست.  میگن زن زندگی باش تحمل کن 

۸ سال دقیقا شوهر منم میگه حرومت باشه هشت سال تو خونه ام هر چی خوردی بدبخت مریضه دیگه آدم سالم که ا ...

واقعا این جور آدما چرا ازدواج میکنن خب مجرد بمونن خودشون دربیارن خودشون بخورن شوهر خاله منم وسیله می‌گرفت برا خونه میگه اینارو حروم کردم غیرازخودتون هرکی بیاد بخوره حرومه 

شوهر منم همینه متاسفانه اصلاح پذیر نیستن چون از بچگی این مدلی بزرگ شدن،یا سخت نگیر یا اگه بچه نداری جدا شو،بخدا پنج سال ی بار ی مانتو براخودم میخرم نه اینکه نداره نمیده

شوهر منم همینه متاسفانه اصلاح پذیر نیستن چون از بچگی این مدلی بزرگ شدن،یا سخت نگیر یا اگه بچه نداری ...

کاش شرایطشو داشتم .خانوادم اجازه میدادن .مستقل میشدم میرفتم سرکار، ب بچمم حسادت میکنه .همیشه وقتی بچم غذا میخوره باباش غر میزنه ، چقدر مبخوری از من کمتر بخور ، سر همه ی سفر ه ها بچه با نارتحتی میخوره همیشه میزنه تو سر بچه سر سفره

بفکر خودت باش درسته سخته ولی بجنگ 

دیگه مغزم جواب نمیده.دیشب تا صبح عین مرغ سربریده تو خواب میپریدم اصلا هوش نبودم صبح متوجه شدم اقا دو دستی نگهم داشته بود تا صبح .

نیدونه حرص میخورم صبح هم با عصبانیت بیدارم کرد،

بعد صلحانه دیدم بدجوری سر جنگ داره ،تصمیم گرفتم برم تو اتاق وقتی از خونه رفت بیرون بیام کارامو انجام بدم.چند دقیفه بعد اومد منت کشی ک بلند شو بریم باهم خونه رو تمیز کنیم گفتم نمیخام واقعا ،دیگه کشش و حوصله ندارم خودم از پسش برمیام.قبول نکرد ولی همش وسط حرفاش می گفت بجاش شب رابطه میخام.

کل امروز یساعتم کمکم نکرد ، غروب گفتم پول بده برای مهمان خوراکی بخرم شمر شد

کاش شرایطشو داشتم .خانوادم اجازه میدادن .مستقل میشدم میرفتم سرکار، ب بچمم حسادت میکنه .همیشه وقتی بچ ...

شوهر من میوه ک میخره میشماره😂هربار ازبیرون میاد بازم میشماره اگه چه ها زیاد خورده باشن میگه چخبره ی کم کمتر بخورید

کاش شرایطشو داشتم .خانوادم اجازه میدادن .مستقل میشدم میرفتم سرکار، ب بچمم حسادت میکنه .همیشه وقتی بچ ...

خب خانوادت حمایت نمیکنن که نکنن سرپای خودت. وایسا برو سرکار بچت آسیب میبینه تو زندگی گناه داره