2777
2789
عنوان

مهمونی مختلط ی شرکت تو کرمان

178 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 

عشقم تو ی شرکت خودرو سازی کار میکنه بعد دیروز نمیدونم ب مناسبت چی ی مهمونی گرفته بود شرکت رلم نرف اما خب میترسم باز ازین مهمونیا راه بندازن ب من نگه دوستش رفته بود گف گفته کلی از همکارای زنشون با لباسای نامناسب اومدن 

سوالم اینه ک اون ی شرکته چطور ممکنه همچین اجازه‌ای بده ک کارکناش با لباس نامناسب برن حالا پارتی ارع ولی مهمونی ی شرکت مگ میشه؟نمیترسن ک دولت بفهمه خانومایی ک شوهراتون تو شرکت کار میکنن چیزی نگفتن؟

من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون

مهمونیا سالی یباربرگزارمیشه وبیشترکارمنداباخانواده شرکت میکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا میپرسید ؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
واقعا میپرسید ؟

ینی تو برات مهم نیس همسرت بره تو ب مهمونی ک زناش ناجورن؟

من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون
ینی تو برات مهم نیس همسرت بره تو ب مهمونی ک زناش ناجورن؟

ناجور چیه

خب اونا هم با همسرشون بودن

همسر منم حیوان نیستن که یهو عنان اختیار اونم توی مهمانی از دست بدن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم بنظرتون پاسElxرو با ۲۰۷فرمان هیدرولیک تعویض کنیم؟اخه همش پیامک تعویض میاد 

سلام من باشم اینکارنمیکنم  تااینجاصبرکردی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از طرف شرکت که نبوده شاید خودشون اسپانسر هستن

ن اتفاقا خود شرکت گرفته بود براشون

اخه قیمتی انگار۲۰۷سودش بیشتره؟عجله ندارم ماشین داریم یعنی پارس بهتره؟

برافروش میخوای؟

ناجور چیه خب اونا هم با همسرشون بودن همسر منم حیوان نیستن که یهو عنان اختیار اونم توی مهمانی از دس ...

ن دیگ منم از همین ناراحتم فقط خودشون بودن