2777
2789

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کتید

من 23 سالمه و متاهلم

از عید قصد داشتم که واسه 403 کنکور بدم و شروع به درس خوندن کردم

دوتا از عمومی هارو ترمیم زدم و نمره هام 16 شدن به خاطر تاثیر قطعی معدل و معدل افتضاحم دیگ درس نخوندم و دانشگاه پیام نور رشته روانشناسی و علوم تربیتی ثبت نام کردم

حالا باز تاثیر قطعی برداشته شده🤐 به نظرتون برای کنکور بخونم یا برم پیامنور؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر قطعی برای 403 نیست برای 404 هست

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

تجربی خیلی سخته عزیزم چرا همون برای ریاضی نمیخونی بری فرهنگیان؟ 

سنم دیگه به فرهنگیان جواب نمیده

دوبار کنکور ریاضی دادم با رتبه پنج هزارو چهار هزار و خورده ای ولی بازم فرهنگيان قبول نشدم

اینجوری نمیشه چون برای تجربی میخوندم باید همه ی تمرکزم بزارم رو کنکور

خیلیا اینکارو میکنن دیدم که میگم

که لاقل اگ خدایی نکرده از طریق کنکور دوباره موفق نشدی 

حداقل یکسا رو رفتی دانشگا و چند ترم خوندی و ادامه میدی

مگه لغو نشد؟ 

تصویب نشده اگرم بشه گفتن برای 404 هست

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

خیلیا اینکارو میکنن دیدم که میگم که لاقل اگ خدایی نکرده از طریق کنکور دوباره موفق نشدی  حداقل ...

نمیدونم 

اصلا کار درستیه با متاهل بودن برم دانشگاه روزانه؟؟