2777
2789
عنوان

بیاین 😭

71 بازدید | 6 پست

تاحالا آدمی یا آدم های بودن که وجودشون یعنی اومدن به خونتون تن و بدن شما رو بلرزونه؟ یعنی استرس بگیرین؟؟؟

من آره ..تو تمام دور ها های زندگیم بودن ولی به مدت کوتاه ولی حالا دوتا خواهر بزرگ ترم که متاهل هم هستن وجودشون و اومدنشون به خونه ما تن و بدنم رو در از استرس و اظطراب میکنه و بدنم گرفته میشه 😞💔😭😭😭الاهی خدا ازشون نگذره الاهی خوشی نبینن...بگین امین ..نگید نفرین نکن نمیدونید چی به روزم آوردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چیکارت کردن؟

نمیدونم حدس بزن ...وقتی زنگ میزنن میگن میایم من همه وجودم استرس میشه انگار فلج میشم ...

وقتی میان من مجبورم برم یه جای غیر از جای که اونا نشستن ...وقتی میان وقتی کنارشون یه جام همش حالت آماده باشم حالت دفاع 💔😓

خلاصه اونا با اومدنشون جهنم رو درست میکنن برام

درک میکنی ؟مگه سرت اومده ؟تعریف کن لطفاً 💔

اینکه گفتی یکی باشه که با دیدنش تن و بدنت بلرزه رو درک می کنم. تو زندگی منم بود که با حرفا و رفتارش آزارم می داد.ولی خواهرم نبود

2790
2778
2791
2779
2792