2581
2553

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کتید

من 23 سالمه و متاهلم

از عید قصد داشتم که واسه 403 کنکور بدم و شروع به درس خوندن کردم

دوتا از عمومی هارو ترمیم زدم و نمره هام 16 شدن به خاطر تاثیر قطعی معدل و معدل افتضاحم دیگ درس نخوندم و دانشگاه پیام نور رشته روانشناسی و علوم تربیتی ثبت نام کردم

حالا باز تاثیر قطعی برداشته شده🤐 به نظرتون برای کنکور بخونم یا برم پیامنور؟ 

تاثیر قطعی برای 403 نیست برای 404 هست

حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یک جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم نمیدونم کی ولی یه روزی منم پزشک میشم عاشق405 صفر از نوع سفیدمممم بلاخره میخرمشش  

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
تجربی خیلی سخته عزیزم چرا همون برای ریاضی نمیخونی بری فرهنگیان؟ 

سنم دیگه به فرهنگیان جواب نمیده

دوبار کنکور ریاضی دادم با رتبه پنج هزارو چهار هزار و خورده ای ولی بازم فرهنگيان قبول نشدم

اینجوری نمیشه چون برای تجربی میخوندم باید همه ی تمرکزم بزارم رو کنکور

خیلیا اینکارو میکنن دیدم که میگم

که لاقل اگ خدایی نکرده از طریق کنکور دوباره موفق نشدی 

حداقل یکسا رو رفتی دانشگا و چند ترم خوندی و ادامه میدی

مگه لغو نشد؟ 

تصویب نشده اگرم بشه گفتن برای 404 هست

حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یک جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم نمیدونم کی ولی یه روزی منم پزشک میشم عاشق405 صفر از نوع سفیدمممم بلاخره میخرمشش  
خیلیا اینکارو میکنن دیدم که میگم که لاقل اگ خدایی نکرده از طریق کنکور دوباره موفق نشدی  حداقل ...

نمیدونم 

اصلا کار درستیه با متاهل بودن برم دانشگاه روزانه؟؟ 

2456
نمیدونم  اصلا کار درستیه با متاهل بودن برم دانشگاه روزانه؟؟

نه پس چون شوهر کردی 

خودتو ول کنی بری بچسبی ب شوهر و بچه 

هدف از زندگیت همینه ؟؟ ب همینجا ک رسیدی استپ کنی؟؟

طرف با ۴ تا بچه تو سن ۳۹ سالگی نشسته کنکور خونده پزشکی اوردع حالا تو شک داری؟

2604