2777
2789
عنوان

هم سنی هام

146 بازدید | 26 پست

۲۱سالمع هم سنی هام حتی تو اقوام درسو ول کردن رفتن دنبال شغل 

من درسو دوس دارم اما وقت کار کردن ندارم خیلی دوس دارم یه شغل داشته باشم احساس میکنم اونا پیشرفت کردن من نه ولی میخوام درسمم بخونم

درستوبخون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول درس بد شغل ولی اگه خیلی دوست داری میتونی قنادی بزنی ، مغازه لوازم آرایشی و.. کلی شغل دیگه بنظر اول درست رو بخون بعدش شغل

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یه کار پاره وقت داشته باش

یا در کنارش کاری مثل آنلاین شاپ رو ادامه که زمانش دست خودت باشه به درست هم برسی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اول درس بد شغل ولی اگه خیلی دوست داری میتونی قنادی بزنی ، مغازه لوازم آرایشی و.. کلی شغل دیگه بنظر ا ...

سرمایه میخواد دوس دارم یه شغل مثل منشی مطب پیدا کنم اما چون کلاسام زیاده مطمئنم جایی قبول نمیکنه

یه مهارت و حرفه یاد بگیر درس خوندن وقت تلف کردنه

😐چرا بچه ی مردمو اینطوری راهنمایی میکنین 

درس خوندن خیلی هم مهمه اما درس و رشته ای بخون که بتونی بعدش با مدرکش یه شغل خوب داشته باشی

حس،میکنم اونایی،ول کردن پیشرفت کردن من هیچ

اصلا هم اینطوری نیست برعکس تویی که داری پیشرفت میکنی سواد و تحصیلات از همه ی اینا مهم تره اگه خانوادت حمایت مالی میکنن ازت مشکلی نیست که قشنگ درستو بخون بعدشم مرتبط با رشتت یه شغل خیلی خوب پیدا کن