2777
2789
عنوان

هم سنی هام

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست
😐چرا بچه ی مردمو اینطوری راهنمایی میکنین  درس خوندن خیلی هم مهمه اما درس و رشته ای بخون که بت ...

برای نظرم باید از شما مشورت بگیرم؟

بچه مردم نظر خواسته ماهم گفتیم

دروغ بگیم خوبه؟

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
اصلا هم اینطوری نیست برعکس تویی که داری پیشرفت میکنی سواد و تحصیلات از همه ی اینا مهم تره اگه خانواد ...

اره بابام میگه تا دکترا هم خواستی،بخون فکر کار کردن نباش بعد درس،برو دنبال کار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای نظرم باید از شما مشورت بگیرم؟ بچه مردم نظر خواسته ماهم گفتیم دروغ بگیم خوبه؟

منظور بدی نداشتم ولی خب اخه یعنی منظور شما اینه هر کی درس خونده وقتشو تلف کرده؟دیگه تو قرن ما تحصیلات حرف اولو میزنه اطرافیان همیشه به کسایی که سواد بالا دارن ارزش و احترام خاصی قائل میشن دیگه این چیز معلومیه 

ایشونم ظاهرا مشکل مالی نداره برا همون درس میخونه پس لازم نیست دنبال شغل باشه هنوز از این بابت گفتم نمیدونم چرا عصبانی میشین🌹

اره بابام میگه تا دکترا هم خواستی،بخون فکر کار کردن نباش بعد درس،برو دنبال کار

اگه همچین خانواده ی عالی ای داری قدرشو بدون عزیزم همینطوری تا دکتری گاز بده برو بعدشم میتونی یه شغل توپ پیدا کنی 

منظور بدی نداشتم ولی خب اخه یعنی منظور شما اینه هر کی درس خونده وقتشو تلف کرده؟دیگه تو قرن ما تحصیلا ...

نه عصبانی نشدم

درس خوندن و صرفا گرفتن مدرک ملاک نیس،درس گرفتن مهمه

فکر کن چندسال وقت بذاره بخونه هیچی متوجه نشه،فایده اش چیه؟کمتر کسی شغلی رو داره که بابتش درس خونده

درس بخونه ولی یه کاریم یاد بگیره

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
حس،میکنم اونایی،ول کردن پیشرفت کردن من هیچ

بنظر من هیچی  درس نمیشه حتا اگ بیکار بمونی ولی خب سعی کن ی مهارتی آرایشگری ناخن کاری چمیدونم چیزی ک دوس داری در کنارش انجام بدی ک هم درآمد داشت باشب و تا موقعه ایی ک درست تمام شد ی پس انداز از خودت البته بستگی داره رشته تحصیلیت چی باش

نه عصبانی نشدم درس خوندن و صرفا گرفتن مدرک ملاک نیس،درس گرفتن مهمه فکر کن چندسال وقت بذاره بخونه ه ...

اره منم بهش گفتم یه چیزی بخون و وقت بزار بعدش بتونی یه شغل مرتبط باهاش پیدا کنی و گرنه به قول شما مدرک گرفتن و باهاش خونه نشستن کار جالبی نیستش

بنظر من هیچی  درس نمیشه حتا اگ بیکار بمونی ولی خب سعی کن ی مهارتی آرایشگری ناخن کاری چمیدونم چی ...

علوم ازمایشگاهی میخونم اره میخورم یاد بگیرم یه مهارت ارایشگری نمیتونم چی خوبع

چه شغلی دارن ؟؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اره منم بهش گفتم یه چیزی بخون و وقت بزار بعدش بتونی یه شغل مرتبط باهاش پیدا کنی و گرنه به قول شما مد ...

اما خب اگه وضعتون خوبه و مستقل شدن از لحاظ مالی برات  مهم نیست میتونی هر چی میخوای بخونی همینطوری