2821
2789
عنوان

ناباروری😔

922 بازدید | 44 پست

سلام خانما منو همسرم هردوتامون مشکل داریم،من ی بارداری ناموفق داشتم بچه مشکل مغزی داشت سقط شد اونم با داروی هورمونی شدم پیش فوق تخصص نازایی بعد سه سال رفتیم طب سنتی چون هم من تنبلی شدید دارم هم شوهرم اسپرمش مشکل داره کم تحرک شکلشو داغون 

اون بارداری اولم من دوماه دارو گرفتم ماه اول که نشد من فولی ۱۸ داشتم فهمیدیم شوهرم تحرک اسپرمش ۰ دیگ بهش داروهای خونگی دادم و سریع اثر کرد و ماه دوم باردار شدم

این ماه اقدام کردیم نشد و من چقدر غصه خوردم که داروی گیاهی الکیه نمیشه فلانه من بدبختم مگه تخمدانای من با ۴تا کپسول گیاهی فعال میشن و این حرفا 

تا امروز دوباره متوجه شدیم شوهرم تحرک‌اسپرمش کمه

سیگار میکشه اضافه وزن داره هرچی بهش میگم میگ نه چرته از این چیزانیست خسته شدم دیگ واقعا 

خودم حس میکنم بخاطر تحرک اسپر شوهرم نشده ولی داروهای طب سنتی شکلشونو خوب کرده اما تحرکشون هنوز یکم مونده تا عالی بشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

واسه تحرک ببرش دکتر اورولوژی حتما

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سیگار باعث تامرغوب شدن اسپرم میشه  نمیشه آی وی اف کنید؟

گوش نمیده بهم میگه اینهمه ادم معتادو سیگاری بچه دار شدن ربطی به سیگار نداره 

گفتم اگ طب سنتی جواب نداد دیگ میرم زنان 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
واسه تحرک ببرش دکتر اورولوژی حتما

نمیره 

اون‌سری با خرنوب گرده گل عسل طبیعی و سیاهدانه شیرموز شیر خرما اینا تقویتش کردم

حالا میخواد دوباره شروع کنه 😂

فقط خدا کنه حسم درست باشه از کم تحرکیش باشه من تخمک گذاری بکنم 

شوهر منم تحرکش کم بود رفت اورولوژی خوب شد 

چیا داد به شوهرت؟شوهرم امپول زد کلومیفن و ال کارنتین هم میخوره تحرک اسپرمش خیلی کمه نمیدونم تاثیر. داره یانه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

طب سنتى كجا ميرى ؟ 

دکتر زنده دل میشناسی برنامه انارستان و اینا میاد خیلی حاذقه 

جدای از دکتر بودنش انسانه انقدر ارامش میده بهت ک همه دردات خوب میشه😂

چیا داد به شوهرت؟شوهرم امپول زد کلومیفن و ال کارنتین هم میخوره تحرک اسپرمش خیلی کمه نمیدونم تاثیر. د ...

کلومیفن مگه مال تخمک گذاری نیست؟

اگه طب سنتی دوستداری اینایی ک میگم عالیه من‌شوهرم تحرکش از ۰ رسید به ۵۶ درصد ولی این سری نمیخورد بخاطر داروهای این دکتره زیاد نخورد اینو

خرنوب اصل پیدا کن چون تقلبیش زیاده اسیاب کن با گرده گل و عسل و سیاهدونه قاطی کن روزی س قاشق بده بخوره 

انشاالله بچه دار میشوی فقط استرس نداشته باش دنبال درمان باش الان علم پیشرفت کرده نگرانی رو از خودت د ...

توکل بخدا 

انشالله بشه بخدا انقدر مشکل دارم واسه بچه دار شدن میگم ای خدا کاش حداقل راحت باردار میشدم

ما مشکل ژنتیکم داریم‌باید باردار بشم ۱۲ هفته ازمایش بدم ببینن بچه سالمه ایا

توکل بخدا  انشالله بشه بخدا انقدر مشکل دارم واسه بچه دار شدن میگم ای خدا کاش حداقل راحت باردار ...

انشاالله بحق این ماه عزیز ماه پیامبر هست خدا دلتو شاد کنه خدا بچه سالم وصالح بده به شما الهی امین

2824
2823
2791
2779
2792