2777
2789
عنوان

ناباروری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 44 پست
۳۳ ، ولی خب اصلا بفکر بچه دار شدن فعلا نیستم

نگو اینو منم همش همینو میگفتم انشالله خدابهت بده ولی من اتقدر میگفتم بچه میخوام چکار حوصله ندارم تا دارم همش میدوعم دنبال بچه

منم انقدری مشتاق نیستم اما چون مشکل دارم دلم میخواد یکی بده خیالم راحت شه سالمه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انشالله همینجا نتیجه میبینی اما اگر برای آی وی اف پزشک خوب خواستی بعدا بهت معرفی میکنم

ممنون عزیزم امیدوارم جکاب بگیرم

اگ نشه شاید برم مرکز مام

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگو اینو منم همش همینو میگفتم انشالله خدابهت بده ولی من اتقدر میگفتم بچه میخوام چکار حوصله ندارم تا ...

انشالله که بهترینها براتون رقم بخوره❤️

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
عزیزم میشه بگی پیش کی رفتید؟ 

علی اصغر زنده دل

عه نمیدونستم انشالله بزودی درمان بشه و باردار بشی برای منم دعا کن 

انشالله به زودی زود هردومون مادر بشیم❤❤

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اسی به خودت هم دکتر زنده دل چی دارویی دادیه کم توضیح بیشتری میدی ؟ مشکل خودت چی بوده بهت دارو داد؟&n ...

به من کپسول یاس مفتاح برای تنبلی تخمدانه داد همراهش شربت شونیسل دوسین اخلاط ثلاثه داد تنبلی تخمدان دارم

فعلا که جواب نگرفتم راستی در کنارش حجامت عام و حجامت ساکرالم انجام دادم 

ممنون از دعات انشالله  جدیدا ی خانواده میبینم با بچه کوچیک بدجور دلم میشکنه همش میگم تاکی میخو ...

سلام عزیزم منم بچه ندارم 

دوست دارمم بچه دلشتم اما چون وسواس فکری داشتم بچه دار نشدم بعد هم که دیگه زمان گذشت 

یک انتخاب غلط که تا آخر عمر باید باهاش کنار بیام 

امیدت به خدا باشه

چند وقته دارو استفاده میکنید؟

سه ماه

طب سنتی جواب داد؟داروهاشونم باید داروهای آسونی باشه

اره داروهاش بیشترش کپسول بود راحته

ولی بهم میگ صبور باش صبر کن 

من وقتم کمه اگه فقط مشکلم ناباروری بود صبر میکردم ولی باید باردار بشم ۳ماهگی ازمایش تعیین سلامت بدم چون‌مشکل ژنتیک داریم 

سلام عزیزم

شما این داروهارو از خود داروخونه دکتر تهیه کردید؟

تهران جای دیگه میشناسید داشته باشه؟

دکتر زنده دل برای ما تو نسخه گفته ماهی ۹۰ تا دارو بخور داروخونش میگه نه بیشتر نمیفرستم باید روزی یکی بخوری