2777
2789
عنوان

ناباروری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 44 پست
انشاالله بحق این ماه عزیز ماه پیامبر هست خدا دلتو شاد کنه خدا بچه سالم وصالح بده به شما الهی امین

ممنون از دعات انشالله 

جدیدا ی خانواده میبینم با بچه کوچیک بدجور دلم میشکنه همش میگم تاکی میخواد خانواده ما دو نفره باشه 

چقدر شوهرم عاشق بچه بود چقدر دلش میخواد بچه دار بشیم

مامانم تا حالا نوه نداره دلم برای اونا هم کبابه که چشم انتظارن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
کلومیفن مگه مال تخمک گذاری نیست؟ اگه طب سنتی دوستداری اینایی ک میگم عالیه من‌شوهرم تحرکش از ۰ رسید ...

نه اقایون هم استفاده میکنن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه اقایون هم استفاده میکنن

عه نمیدونستم انشالله بزودی درمان بشه و باردار بشی برای منم دعا کن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
گوش نمیده بهم میگه اینهمه ادم معتادو سیگاری بچه دار شدن ربطی به سیگار نداره  گفتم اگ طب سنتی ج ...

کدوم شهر هستید؟ 

طب سنتی که نمیدونه در رحم شما چه خبره باید سنو کنید

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
کدوم شهر هستید؟  طب سنتی که نمیدونه در رحم شما چه خبره باید سنو کنید

تهران

نمیخوام دیگ‌ زیر دست دکتر زنان با داروی هورمونی‌برم خستم واقعا 

خودش گفت سه ماه کامل بخور داروهامو اگ نشدی نگران‌نباش یکم استراحت بده باز اقدام کن

باورت میشه از روی نبضم تمام مشکلاتمو گفت که هنگ بودم 

یعنی هرکس از اتاقش بیرون میومد قیافش این شکلی بود 😃

نوبت گیر نمیاد 

ممنون از دعات انشالله  جدیدا ی خانواده میبینم با بچه کوچیک بدجور دلم میشکنه همش میگم تاکی میخو ...

شما ورزش برو یه کار هنری شروع کن ذهنت سرگرم باشه استرست کم بشه به امید خدا بچه دار میشی 

شما ورزش برو یه کار هنری شروع کن ذهنت سرگرم باشه استرست کم بشه به امید خدا بچه دار میشی 

اره میخوام دوباره برم سرکار تا هم پیاده روی کنم هم سرگرم بشم

تهران نمیخوام دیگ‌ زیر دست دکتر زنان با داروی هورمونی‌برم خستم واقعا  خودش گفت سه ماه کامل بخ ...

اسم دکترش چیه؟

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اسم دکترش چیه؟

علی اصغر زنده دل

اسم دکترش چیه؟

ی خانمه تحت نظرش بود ۴بار ای وی اف ناموفق و دیگ قید بچه رو زده بود ولی تحت نظر ایشون باردار شد

اولشم میگ من‌هیچ کاری نمیتونم‌بکنم نه من نه هیچ دکتر دیگ فقط و فقط خدا کارتو راه میندازه ماها یک وسیله ایم 

من هنوز اقدام نکردم اما میترسم دیر بشه

چندسالته

ی خانمه تحت نظرش بود ۴بار ای وی اف ناموفق و دیگ قید بچه رو زده بود ولی تحت نظر ایشون باردار شد اولش ...

انشالله همینجا نتیجه میبینی اما اگر برای آی وی اف پزشک خوب خواستی بعدا بهت معرفی میکنم